Mijn Communities
Help

Visma.net HRM & Payroll SIVI Documenten API

door Marielle2

In de module Verzuim Plus van Visma.net HRM & Payroll is al geruime tijd het Standaardisatie Instituut voor Verzekeringen in de Intermediairbranche (SIVI) verzuimbericht beschikbaar. Met de SIVI verzuimberichten informeren werkgevers de arbodienst over de dienstverbanden, werknemersgegevens en verzuimgegevens van werknemers. Sinds kort kunnen wij ook niet medische documenten zoals een plan van aanpak vanuit de arbodienst ontvangen en verwerken in Visma.net HRM & Payroll.

 

De uitwisseling van deze documenten vindt plaats via de SIVI Documenten API. De API plaatst het document zonder handmatige tussenkomst direct in het elektronisch dossier van de medewerker in Visma.net HRM & Payroll, waarna een workflow kan starten. Deze vorm van data-uitwisseling is vele malen veiliger dan documenten per e-mail of post te versturen, omdat met de API het risico op fouten door menselijk handelen volledig is uitgesloten.  

 

 

De SIVI verzuimberichten en SIVI documenten API zijn beschikbaar voor alle arbodiensten die hier op aan willen sluiten. Inmiddels werken al meer dan 20 arbodiensten met onze verzuimberichten integratie en hebben wij de SIVI documenten API gerealiseerd met Zorg van de Zaak en Dotweb van Visma Verzuim. 

 

Wil jij gebruik gaan maken van de SIVI integratie? Neem dan contact op met jouw Customer Success Manager binnen Visma | Raet. Samen bespreek je de gewenste integratie en geef je door met welke arbodienst jullie werken. 

 

Heb je nog vragen over SIVI verzuimberichten en SIVI documenten? Ook dan verwijzen we je graag naar jouw Customer Success Manager.

 

Arbodiensten en arbodienst softwareleveranciers  kunnen contact opnemen met partnermanagement.raet@visma.com.