Mijn Communities
Help

Selectierubriek declaraties beschikbaar!

door Bastiaan Friederichs (Bijgewerkt ‎09-02-2024 11:09 door Frank JHM Poell VISMA )

Afgelopen zaterdag (28 oktober), is de nieuwe HR Core Beaufort Online release geïnstalleerd. Met deze release is een nieuwe dienstverband-rubriek beschikbaar gesteld, Selectierubriek declaratie (P05044).

Deze rubriek kun je gebruiken om dienstverbanden te groeperen voor gebruik in de declaratie-module (en Gewerkte dagen).

 

De werking is hetzelfde als de rubriek Arbeidsrelatie (P01102); een medewerker kan een bepaalde categorie pas zien (en gebruiken) op het moment dat het dienstverband dezelfde waarde heeft als geconfigureerd bij de betreffende categorie.

 

We hebben deze rubriek aangemaakt omdat we regelmatig horen dat de Arbeidsrelatie net niet voldoende detail geeft voor een optimale inrichting.

 

BastiaanFriederichs_0-1698652941753.png

 

De referentietabel in HR Core Beaufort bevat de waarden J (Ja) en N (Nee), je kunt net zoveel waarden toevoegen in de tabel als nodig. (de inhoud van de tabel wordt om de 2 uur opgehaald, het kan dus zijn dat je even moet wachten voordat je ze terugziet in de declaratie-module)

 

Denk bijvoorbeeld aan een waarde TST (Test), die je als beheerder kunt gebruiken om een nieuwe declaratie-categorie te testen voordat je hem openstelt aan alle medewerkers.

Wijzig je de waarde van P05044 dan kan het tot 24 uur duren voordat de waarde geupdate wordt in de cache van de declaratie-module. Dit is gedaan omdat de dienstverband-gegevens die nodig zijn, niet ieder uur wijzigen en het veel langer zou duren om - iedere keer dat een medewerker de module gebruikt - alle gegevens op te halen. 

Op verzoek hebben we een bestaande (korte) handleiding aangepast - zie bijlage - die je kunt gebruiken om P05044 in te richten in HR Core Beaufort.

20 Opmerkingen