Mijn Communities
Help

Nieuwe inloggen professional en Home

door Berenice (Bijgewerkt ‎08-02-2023 09:40 door Sabine Koelewijn VISMA )

Op Youforce portaal hebben we het volgende bericht geplaatst, dit is voor nu nog niet van toepassing voor jullie. Wanneer je op dit moment namelijk gebruik maakt van het Home portaal als organisatie, zal je nog wel een professional (functioneel beheerder) met certificaat én dienstverband nodig hebben om in de Systeeminstelling (tandwiel Berenice_0-1674644639175.png) een van de volgende opties aan te kunnen passen:

  • Functie - instellingen
  • Instellingen voor welkomstvideo
  • Instellingen huisstijlkenmerken
  • Profielpagina - bouwer

Berenice_1-1674644639279.png

 

 

 

Wil je al wel gebruik maken van de Youforce App en/of Youforce Reporting & Analytics, volg dan de stappen op de community Het nieuwe inloggen via 2 factor authenticatie, ga dan naar handleiding: Beheer professionele Youforce accounts met 2 factor authenticatie.

 

Hiermee kan je dan zowel via login1.youforce.biz inloggen en gebruik maken van onze nieuwe functionaliteiten door in te loggen via admin.youforce.com.

 

Zodra jullie als klant zijn over gestapt op Mijn Youforce, kan je volledig overstappen op het nieuwe inloggen. Op dit moment is er nog geen datum bekend dat jullie als organisatie over moeten stappen.