Mijn Communities
Help

Uitbrengen Release voor Document Generator

door Daniel_van_Bendegem

Beste klanten,

 

Vandaag (19-07-2023) wordt om 19:00 uur vanavond een update uitgebracht aan de document generator. Dit is de update die wij gisteren ook hebben uitgebracht, maar die terug is gerold vanwege de vertragingen die dit opleverde bij het aanmaken van de documenten.

 

Wij hebben de update aangepast en verwachten dat dit nu geen vertragingen meer zal opleveren. Om bij eventuele problemen zo min mogelijk werkzaamheden te storen, zullen wij deze update vanavond doen. Na de update zullen wij de processen monitoren. Mochten er toch weer vertragingen ontstaan dan zullen wij deze gelijk oplossen.

 

Verder wordt Self Service niet onderbroken voor deze update. U kan werkzaamheden gewoon blijven uitvoeren zonder onderbreking. De update zal alleen zijn voor het aanmaken van de documenten.

2 Opmerkingen
Carola de Vries1
CONTRIBUTOR ***
door Carola de Vries1

Beste Daniel,  

 

Bedankt voor het bericht.  Wij hebben alleen na de storing van gisteren, waarin het super lang duurde voor de documenten aangemaakt werden, nog wel problemen met het doorzetten van deze documenten naar het personeelsdossier. 

Dit heb ik ook gemeld aan de servicedesk.  Het lijkt er op dat dit hier mee te maken heeft.  Wordt dit ook meegenomen? 

 

gr, 

Carola 

door Daniel_van_Bendegem

Beste @Carola de Vries1,

 

Bedankt voor uw reactie. Dit wordt inderdaad ook mee genomen. Wij zien dat er een aantal documenten zijn die gisteren niet naar PDOL verstuurd zijn. Wij zijn bezig deze documenten alsnog te versturen. Dit is ook mee genomen in de nieuwe update. Wij verwachten dat dit probleem ook niet meer zal gebeuren met deze nieuwe update.

 

Met vriendelijke groet,

 

Daniel van Bendegem