Mijn Communities
Help

De nieuwe Verkooporderservice proberen...

door sanderdercksen (Bijgewerkt ‎27-06-2023 11:50 door sanderdercksen VISMA )

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Verkooporderservice die uiteindelijk het venster Verkooporders zal vervangen (onderdeel van Visma.net Logistics). Deze nieuwe service is volledig nieuw ontwikkeld op hetzelfde platform als de nieuwe betaalservice die afgelopen jaar is gelanceerd.

De nieuwe verkooporderservice is op dit moment beschikbaar, zodat je alvast kennis kunt maken met deze dit nieuwe venster.  Let wel; de nieuwe verkooporderservice is nog in ontwikkeling en bevat nog niet alle functionaliteit van de huidige verkooporders. Het is echter zeer eenvoudig om te wisselen tussen het huidige scherm en het nieuwe venster verkooporders!

Ontwikkeling stelt jullie feedback zeer op prijs en daarom is het mogelijk om je in deze nieuwe service aan te melden voor het gebruikerspanel. Dit betekent dat je af en toe wat vragen kunt verwachten over het huidige en toekomstige ontwerp (voertaal Engels). 

Het is tevens mogelijk om de planning te bekijken van functionaliteit waaraan gewerkt wordt en binnenkort beschikbaar komt. 

sanderdercksen_2-1687859014290.png

 

Om de nieuwe verkooporderservice te kunnen proberen zijn een aantal nieuwe rollen beschikbaar gemaakt in Visma.net Admin. Door deze rollen aan bepaalde gebruikers toe te kennen kan de service direct worden gebruikt. In de bijlage is een nadere toelichting te vinden over het activeren van de service en het gebruik ervan. 

 

sanderdercksen_0-1687858889635.png