Mijn Communities
Help

Declaraties indienen en verwerken

door Tamara Jonkers

Ontvangt u incidenteel een declaratie van uw medewerkers, maar komt dat te weinig voor om te werken met een declaratietool? Medewerkers kunnen nu eenvoudig declaraties indienen via de Visma 360 App.

 

Declaraties indienen met Visma 360 App

Visma360App-1200x628.jpgMedewerkers maken in de app eenvoudig een nieuwe declaratie aan, bijvoorbeeld een beurs. Hieraan kunnen ze vervolgens alle gemaakte onkosten toevoegen. Er dient daarvoor per bon een foto gemaakt te worden. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een toegangskaart, restaurantrekening, treintickets et cetera. 

 

Dankzij de integratie met Visma SmartScan worden datum en bedrag automatisch voorgesteld. De overige gegevens moeten zelf worden aangevuld, waaronder een niet-voorraadartikel en een omschrijving. Vervolgens kunnen de bonnen met de declaratie worden gekoppeld. Afhankelijk van hoe de processen binnen uw organisatie zijn ingericht kan de declaratie worden ingediend of ter goedkeuring worden verstuurd naar Visma.net Approval

 

De kosten bedragen € 0,50 per onkostenregistratie (bonnetje).

 

Declaraties verwerken in Visma.net ERP

In Visma.net ERP wordt automatisch een declaratie aangemaakt waaraan alle bonnetjes gekoppeld zijn als onkostenregistraties. Door de declaratie vrij te geven zal in Visma.net automatisch een inkoopfactuur worden aangemaakt op de medewerker. Deze inkoopfactuur kan vervolgens meegenomen worden in het reguliere betaalproces  

 

Wilt u meer weten over het indienen en/of verwerken van declaraties? 

Download dan de documenten bij dit artikel voor een uitgebreidere uitleg.

 

Inrichting declaraties (laten) verzorgen

Om ervoor te zorgen dat u declaraties kunt verwerken in Visma.net ERP, moeten er een aantal zaken in de software worden ingesteld. In het document Inrichting declaraties verwerken leest u hoe dit in zijn werk gaat. Natuurlijk kunt u hiervoor ook contact opnemen met uw implementatiepartner.

 

Wat kunt u met de Visma 360 App?

U heeft via de app snel toegang tot de gedetailleerde gegevens van uw klanten, leveranciers en contactpersonen; kunt uren op projecten registreren, declaraties indienen en facturen snel scannen. U heeft controle over uw bedrijf, waar u ook bent. 

 

De Visma 360 App ondersteunt de talen Nederlands en Engels. U kunt de app downloaden in de App Store of bij Google play.