Mijn Communities
Help

Mooie uitbreiding in de rapportage binnen Online Samenstel-assistent (OSA)

door Bob Huisman (Bijgewerkt ‎05-04-2023 09:47 door colincoenderman VISMA )

Op 1 april hebben we een mooie update uitgebracht binnen de Online Samenstel Assistent. Een aantal wensen stond hoog op onze ontwikkelroadmap. Deze zijn nu gerealiseerd en komen vanaf deze datum via een update beschikbaar voor alle gebruikers.

 

Het meest in het oog springend is de vernieuwde rapportage. Wij hebben een nieuwe opmaak toegepast voor de rapporten winst & verlies en balans. In deze nieuwe opmaak worden de cijfers overzichtelijk in twee kolommen gepresenteerd, met de totalen in kolom 2. 

balans rapport-Online Samenstel Assistent -.png

Daarnaast worden de Activa en Passiva op twee aparte pagina's getoond, wat ook een veel gehoorde wens was. De huidige balans- en winst&verlies-overzichten blijven behouden. Wel worden ze hernoemd naar balans rekeningoverzicht en winst&verlies rekeningoverzicht.Rapportage professioneler!

 

Het rapport voor je klant kan je nu ook een professionelere uitstraling meegeven. Zo is het nu mogelijk om het woord ‘concept’ transparant af te drukken in de pdf. Je kan nu in de rapportage cijfers afronden op hele getallen of op duizendtallen. Ook worden in het rapport de nulrekeningen automatisch onderdrukt waardoor de rapportage een stuk overzichtelijker wordt.

 

En wat echt een persoonlijke touch geeft aan het rapport is de optie om je eigen logo op de titelpagina af te drukken. 

 

Je kan nog steeds nieuwe rapportonderdelen combineren met notities en externe bestanden tot een rapport. Dit maakt het gemakkelijker om alles op één plek te hebben, een compleet overzicht te krijgen van de administratie en, indien nodig, het rapport op maat te maken voor de gebruiker.

 

Alle verbeteringen die wij in deze update hebben doorgevoerd zullen bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring binnen de Online Samenstel Assistent. Ook maken ze de verwerking en controles binnen de administraties in eAccounting nog eenvoudiger en efficiënter. En daarnaast wordt de output voor je klanten nog professioneler en persoonlijker.