My Visma appen kan nu hentes

af Isabella (Opdateret ‎12-02-2021 17:16 af Thor Lundehoj VISMA )

Vi kan nu endelig fortælle, at de af jer, der har bestilt og udfyldt skemaet til appen, fra i dag af kan hente My Visma appen i App Store og Google Play. Enkelte har indsendt skemaer med fejl, som vil blive kontaktet af os i løbet af de kommende dage. 

 

Har din virksomhed ikke fået bestilt og udfyldt jeres medarbejderskema?
Så er det første step for at tilgå jer My Visma appen.  I bestiller jeres skema lige her >
Hvis skemaet er udfyldt korrekt, kan I forvente, at medarbejderne er oprettet senest en uge efter, vi har modtaget skemaet.


OBS. Har I i forvejen "Leder- og medarbejdermodulet”
Så skal I ikke udfylde skemaet. Her skal I i stedet sikre jer, at alle medarbejdere er oprettet med telefonnumre i login-modulet, hvis de skal bruge appen.

 

Sådan kommer I i gang

  1. Alle medarbejdere, som er registreret i jeres udfyldte medarbejderskema, modtager en mail med loginoplysninger. (Obs. gælder ikke, hvis I i forvejen har “Leder- og medarbejdermodulet”).
  2. Din organisation er nu klar til at gå i App Store eller Google Play og hente appen
  3. Nu er det tid til, at du informerer dine kolleger om mulighederne med jeres nye medarbejder-app. Hent det kommunikationsmateriale, som du behøver, her»

 

Vær opmærksom, hvis…


I har “Leder- og medarbejdermodulet”

Hvis I har “Leder- og medarbejdermodulet”, som giver ledere og medarbejdere adgang til Visma HR, vil I ikke modtage en velkomstmail. Her skal I i stedet:

 

  1. Sikr, at alle medarbejdere, der skal have adgang til appen, er korrekt oprettet i login-modulet, og at der er angivet et telefonnummer (Det er nødvendigt for at modtage login oplysninger til appen)
  2. Afinstaller jeres eksisterende Visma HR app (hvis I har den liggende på jeres smartphones)
  3. Hent My Visma appen i App Store eller Google Play

 

I allerede har forsøgt at tilgå My Visma appen - men uden held

Her anbefaler vi, at I fjerner appen fra jeres smartphones og henter den på ny. 

Appen har været under udvikling til det sidste, og for nogle har det skabt udfordringer med at tilgå den før i dag.I har glemt jeres password? 

Har I været koblet til jeres Visma løsninger med automatisk login, kan der være en sandsynlighed for, at I ikke kan huske jeres passwords. Her skal du:

  1. Tryk på “Glemt adgangskode” i appen
  2. Indtast email
  3. Du vil nu få tilsendt et nyt login.

 

I oplever, at saldi ikke fremstår korrekt

Vi har i øjeblikket udfordringer med visningen af saldi i Visma HR - men løser dem løbende. Og da appen trækker visningen fra Visma HR, genspejles de forkerte saldi i appen. Så snart fejlen er rettet til i Visma HR, fremstår data igen korrekt i My Visma appen. Det kan du læse mere om her» Vi håber, I kommer godt i gang med brugen af jeres nye medarbejder-app. 

9 Kommentarer