Mine produkter
Hjælp

Bliv klar allerede nu til at afslutte ferieafholdelsesperioden

af Isabella (Opdateret ‎15-07-2021 15:46 af Isabella VISMA )

 

Vi nærmer os så småt et nyt ferieår - og her har vi under den gamle ferielov været vant til, at det også betød, at en ferieafholdelsesperiode sluttede - men sådan er det ikke længere. Nu varer ferieafholdelsesperioden 16 måneder og slutter derfor først den 31. december året, efter at ferieåret er startet. 

 

Selvom indeværende afholdelsesperiode først slutter den 31.12.2021, kan det være en god ide, at du forbereder dig allerede nu. Særligt i år, når det er første gang, at vi skal lukke en 16 måneders afholdelsesperiode ned og en afholdelsesperiode under samtidighedsferie.Ting du kan forberede allerede nu

  • Gør dine kolleger opmærksom på at få afholdt ferie, der er optjent i perioden, 01.09.2020 til 31.08.2021 og før, inden udgangen af i år.

    - Der skal være afholdt fire ugers ferie, før at ferie derudover kan udbetales eller overføres. Overførelse af ferie kræver dog en indgået aftale mellem arbejdsgiver og medarbejder.

    - Restferie fra miniferieåret kan ikke overføres eller udbetales. Det bliver derimod indbetalt til Arbejdsmarkedernes Feriefond

 

  • Få styr på interne aftaler f.eks. overførselsaftaler, hvis medarbejderen ønsker at overføre sin restferie. (Obs. Som noget nyt, kommer vi ikke til hverken at udbetale eller overføre jeres medarbejderes ferie, da ferieloven siger, at restferie som udgangspunkt skal udbetales).

 

 

 

 

 God forberedelse!

 

 

 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.