annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Få GRATIS hjælp til Covid-19 refusionssøgning

af Brina Vinge

Som en del af Regeringen hjælpepakke er det stadig muligt at søge refusion fra medarbejderens første sygedag, såfremt der er tale om sygdom og karantæne grundet Covid-19. 

Vi hjælper stadig med gratis refusionssøgning

Det er vigtigt for os, at hjælpe jer trygt igennem Corona-situationen. Vi vil derfor minde om at to af vores serviceabonnementer - Advanced og Executive -  er udvidet med GRATIS Covid-19 refusionssøgning. 

 

Det betyder helt konkret, at vi kan varetage den samlede ansøgningsproces for Covid-19 sygdom og karantæne hos virk.dk for jer. I skal blot benytte den korrekte fraværskode i Visma Løn, som hedder:

 

  • Fraværskode 90 - Sygdom/Karantæne Covid19 

 

Vi håndterer den automatiske søgning således: 

 

proces corona refusion_1200X350.png

 

Kom hurtigt i gang

Vi ved, at mange virksomheder er økonomisk berørt af situationen, så refusionsteamer er klar til at få jer hurtigt i gang. Og jo før jo bedre, da vi fra aktivering af aftalen kan søge med en måneds tilbagevirkende kraft.

Tilmeld dig den GRATIS service her

 

Så kontakter vi dig inden for 48 timer. 

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mette Skoubo Simonsen på telefon 31 37 75 77 eller mette.simonsen@visma.com

 

BEMÆRK:

Har du ikke allerede et Advanced eller Executive serviceabonnement, kan du sagtens tilmelde dig alligevel. Så blive du blot opgraderet til Advanced ved tilmelding. Du kan også vælge at få Visma Refusion, som et selvstændigt refusionsmodul.  

 

Hvis du vil søge refusionen selv

Hvis du IKKE ønsker at få hjælp til søgning af Covid-19/corona-refusion, men selv vil håndtere det, kan du bruge den nye fraværskode til registrering af Corona-relateret sygdom og karantæne: 

 

  • Fraværskode 90 - Sygdom/Karantæne Covid19 

Det er selvfølgelig gratis at bruge den nye fraværskode. 

 

Hvis du allerede har en refusionsløsning hos Visma

COVID-19 relaterede refusioner indgår på lige fod med andres typer af sygdomsrefusion i vores refusionsydelser. Så hvis du allerede har en aftale om håndtering af jeres refusionssøgning, skal du blot gøre som vanligt. 

 

2 Kommentarer
Lene F M Sørensen
CONTRIBUTOR ***
af Lene F M Sørensen

Kan man også blive ved med at bruge fraværskode 10 og selv søge om refusion?

af Anja Bogaerdt

Ja, det kan du godt. Det er kun hvis du vil benytte tilbuddet om gratis refusionssøgning ifm. Covid19, at du skal bruge fraværskode 90.

Men du kan fortsat selv søge refusion uanset om du bruger fraværskode 10 eller 90.