Mine produkter
Hjælp

Få gratis hjælp til din COVID-19 refusionssøgning

af Brina Vinge (Opdateret ‎24-03-2020 13:28 af Brina Vinge VISMA )

Som en del i Regeringen nødpakke, er det nu muligt at søge refusion fra medarbejderens første sygedag såfremt der er tale om fravær og sygdom relateret til Corona. Lovændringen gælder med tilbagevirkende kraft fra den 27. februar og til den første januar 2021.

Mulighed for gratis refusionssøgning

Det er vigtigt for os at hjælpe vores kunder trygt igennem Corona-epidemien. Vi udvider derfor to af  vores serviceabonnementer - Advanced og Executive - med GRATIS COVID-19 refusionssøgning. 

 

Det betyder helt konkret at vi varetager den samlede ansøgningsproces hos virk.dk for jer. Du skal blot sørge for at I benytter den korrekte fraværskode som hedder:

 

  • Fraværskode 90 - Sygdom/Karantæne Covid19 

 

Vi håndterer den automatiske søgning således:

 

proces corona refusion_1200X350.png

 

Kom hurtigt i gang

Mange virksomheder er allerede økonomisk berørt af situationen, så vores refusionsteam er klar til at få dig hurtigt i gang. 

Du skal blot tilmelde dig vores gratis service her.


Så kontakter vi dig inden for 48 timer.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Oliver Andersen på telefon 40 37 82 86 eller oliver.andersen@visma.com

 

BEMÆRK:

Har du ikke allerede et Advanced eller Executive serviceabonnement, kan du sagtens tilmelde dig alligevel. Så blive du blot opgradet til Advanced ved tilmelding. Du kan også vælge, at få Visma Refusion, som er selvstændigt refusionmodul.  

Hvis du vil søge refusionen selv

Hvis du IKKE ønsker at få hjælp til søgning af COVID-19/corona refusion, men selv vil håndtere det, kan du bruge den nye fraværskode til registrering af Corona-relateret sygdom og karantæne: 

 

  • Fraværskode 90 - Sygdom/Karantæne Covid19 

Det er selvfølgelig gratis at bruge den nye fraværskoder. 

Hvis du allerede har en refusionsløsning hos Visma

COVID-19 relaterede refusioner indgår på lige fod med andres typer af sygdomsrefusion i vores refusionsydelser. Så hvis du allerede har en aftale om håndtering af jeres refusionssøgning, skal du blot gøre som vanligt. 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.