Mine produkter
Hjælp

HUSK: Ved afholdelse af ferie henover et månedsskifte...

af Susanne Persson1 (Opdateret ‎05-08-2020 09:04 af Susanne Persson1 VISMA )

Hvis du har medarbejdere der holder ferie henover et månedsskifte, evt fra august til september, så er det vigtigt, at det registreres for hver måned. Dette skyldes at der er sat ferierækkefølge op i henhold til ny ferielov. Systemet kan ikke håndtere at der registreres fra eksempelvis 24. august til den 5. september, registrere man dette som en samlet periode vil lønkørslen gå ned.

3 Kommentarer
monajensen
CONTRIBUTOR **
af monajensen

Gælder det alle fremadrettede lønkørsler eller kun indtil den 31/8 hvor de indfrosne feriepenge stopper

 

af Anne Robertsen

Vi anbefaler generelt at registeringer fordeles pr. måned - især i forbindelse med 

overgangen fra indefrysningsperioden til Ny Ferielov

RandiElholm
CONTRIBUTOR ***
af RandiElholm

Vi registrerer ferie/fravær forskudt 16/x-15/x men for et par måneder siden begyndte lønsystemet at lave noget frygteligt rod med at køre dagene frem og tilbage. Vi kan ikke køre for hele måneden da de sidste dage i måneden i så fald skal registreres i Visma før det reelt er afholdt og det er ikke hensigtsmæssigt for os. Hvad er den bedste løsning i forhold til det? Som det er nu går vi ind og overskriver datoen på alt fra måneden inden (fra d. 16. og måneden ud) så datoen i stedet stemmer med indeværende måned men det er et halvstort stykke arbejde. Kan man evt. i stedet fjerne de berørte medarbejdere på efterreguleringen? Eller noget tredje? Vi ønsker så vidt muligt ikke at have køre noget frem og tilbage på lønsedlerne af hensyn til læsevenligheden men vi vil selvfølgelig også gerne gøre det så korrekt som muligt.

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.