Mine produkter
Hjælp

Tag de nye funktioner i brug, og overhold loven om tidsregistrering (inkl. webinaroptagelse)

af CharlotteS (Opdateret ‎12-06-2024 09:20 af CharlotteS VISMA )

Den 1. juli 2024 bliver det lovpligtigt for alle danske virksomheder at tidsregistrere. Imødekom lovkravet ved at bruge de nye funktioner i My Visma og Visma HR via Self Service. 

 

Kender du endnu ikke til de nye funktioner i My Visma og Visma HR? Se funktionerne på et optaget webinar >

Sådan forbereder I jer

Benytter I allerede Self Service via My Visma eller Visma HR og ønsker at tage de nye funktioner i brug, anbefaler vi, at I forbereder jer allerede nu, så I er klar til den 1. juli 2024, hvor tidsregistreringskravet træder i kraft. Nedenfor har vi samlet nogle punkter, som er vigtige, I tager stilling til:

Husk, at:

Få gennemgået de nye funktioner på et optaget webinar

Kender du endnu ikke til de nye funktioner i My Visma og Visma HR? Så anbefaler vi dig at se et optaget webinar fra den 3. maj. På det optagede webinar får du de nye funktioner gennemgået og vejledning i, hvordan I forbereder jer til at tage de nye funktioner i brug.

 

Vi har på baggrund af indkomne spørgsmål på webinaret udarbejdet en Q&A, hvor du højst sandsynligt vil kan finde svar på de spørgsmål, du måtte sidde inde med om de nye funktioner. Gå til Q&A her >

 

Har I endnu ikke Self Service?

Benytter din virksomhed endnu ikke Self Service men ønsker at benytte det til at overholde den nye lov om tidsregistrering? Så er det en god ide at bestille servicen allerede nu, så vi kan implementere løsningen til jer hurtigst muligt. 

 

Bestil Self Service >

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.