Mine produkter
Hjælp

Visma Community opdatering - december 2020

af Thor Lundehoj (Opdateret ‎03-12-2020 16:47 af Thor Lundehoj VISMA )

Ja, du har nok lagt mærke til, at der er sket noget mærkeligt, her på Community.

Her i starten af december er der kommet, en ny opdatering af Visma Community. Denne opdatering har betydet nogle ændringer i layoutet. Dette er ændringer, som vi håber, I vil tage rigtig godt imod. Vi ved, at der vil være en periode, hvor man skal vænne sig til det, men efter det er vi sikre på, at det nok skal blive rigtig godt 🙂

 

Highlights: 

Generelle ændringer

 

  • En af de generelle ændringer som er blevet lavet, er at der er mere konsistens i visning af datoer og opdaterede datoer, på alt indhold. Dette er især vigtigt, da vi ønsker at vore brugere skal have fuldt overblik over hvornår indlæg og artikler er blevet opdateret, og hvornår det blev slået op.
  • For nogle dele af indholdet er det vigtigt at kende forfatteren, for andre giver det mindre mening at vise forfatteren. For eksempel for Vejlednings-artikler fjernes forfatteren, da de ofte er lavet af flere i organisationen, og oftest bliver opdateret løbende af forskellige ansatte.
  • Vi har ændret størrelsen på teksten til at være mere ensartet, renere og også større (efter ønske fra flere brugere).
  • For ulæst indhold vil brugerne se fed titler. Dette gør det let at "scanne" og se, hvad der er nyt siden sidste besøg.

Mærkater / kategorier flyttes til højre i alle oversigter - nyheder, vejledninger, forum og ideer. Dette er for at gøre det lettere at finde og frembringe det aktuelle indhold på siden. 


Forum-oversigt
Komponenter tilføjet i sidebjælken for bedre overblik.

Skærmbillede 2020-12-03 153126.png

 

Disse 3 komponenter er blevet fremhævet for at hjælpe brugerne af Visma Community med at finde frem til nye løsninger, endnu ubesvarede løsninger, og for at give et klap på skulderen til de af vores brugere, som kommer med de bedste løsninger. Vi anbefaler at du besøger forumet allerede nu, for at se om du befinder dig på listen 🙂 

 

Trådede forumindlæg og relevante vidensartikler
Forum-kommentarerne har store ændringer i, hvordan de visualiseres. Det er nu lettere at se, hvilket svar der er knyttet til hvilken kommentar i en tråd. Layoutet kan genkendes fra for eksempel Facebook og andre tjenester med diskussioner.

Skærmbillede 2020-12-03 154213.png


Det er nu muligt for Visma at bruge et forum-emne til at oprette en vejledning / relatere til en vejledning og brugerne vil nu også se relaterede vidensartikler i selve indlægget og i forumoversigten (såfremt dette er tilføjet). 

Skærmbillede 2020-12-03 155909.pngNyhedsoversigt
Du finder nu maksimalt 3 fremhævede artikler øverst. Dette bruges til at fremhæve artikler, som Visma vurderer er vigtigt, at du kender til. Du ser også 3 i stedet for 2 nyheder side om side, for at give et renere udseende og mere indhold højere op på siden, og dermed bedre overblik. Du vil også lægge mærke til at appetitvækkeren / "hvad man kan forvente af artiklen" mangler. Dette for at give mere indhold på siden - vi vil lade vores overskrifter og billeder tale for sig selv.


Vejledning oversigt
Fremhævede artikler / vejledninger er nu øverst på siden, og artiklerne er nu "flisebelagt" - de lægger altså én af gangen, i stedet for at være 2 & 2. Dette for at gøre det mere adskilt fra nyheder, og det er også vigtigt, at denne type artikler viser mere af det faktiske indhold - her er appetitvækkeren vigtig, da flere artikler godt kan minde om hinanden i navn.

 

Idébank:
For idéer er det vigtigt, at man som bruger / ideforslagsgiver forstår processen. Du finder derfor nu processen øverst.

Som i nyheder og vejledninger er det nu også muligt at vi fra tid til anden fremhæver nogle ideer frem for andre. Dette er især hvis vi modtager en god ide, som vi gerne vil høre jeres menig om.

idebank.png

 

Hvis du efter at have læst denne artikel om de nye opdateringer, skulle sidde inde med spørgsmål, gode ideer eller eventuelt have feedback til den nye opdatering og det nye layout som har fulgt med, så hører vi meget, meget gerne fra dig. 

Derfor håber vi at du vil skrive til os på: community.enterprise@visma.com

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.