Mine produkter
Hjælp

Visma Løn skifter hostingleverandør

af RikkeJB

Ny hosting af Visma Løn

Visma Enterprise A/S skifter underdatabehandler for Visma Løn per 6.4.2023. Fra denne dato vil vi benytte Amazon Web Services, som dermed vil være ny underdatabehandler. 

Jeres Data Protection Officer eller tilsvarende rolle er informeret via e-Boks per 4.10.2022.

Hvorfor skifte hostingleverandør?

I Visma Enterprise har vi en ambition om at levere stærke, fremtidssikre løsninger til vores kunder. For at skabe de bedste betingelser for hurtig og smidig udvikling af vores lønløsning i et sikkert og skalerbart miljø, har vi valgt at skifte til ny cloudplatform.

Hvilken betydning får ny hosting for Visma Løn? 

Skiftet til en ny hostingleverandør får ingen praktisk betydning for funktionaliteter og brugen af Visma Løn. På længere sigt vil ændringen dog få den positive effekt, at vi kan optimere vores test-setup. Det vil i sidste ende betyde hurtigere og mere smidig opdatering af Visma Løn. 

Men bortset fra det, så vil Visma Løn være ganske velkendt også efter skiftet i april 2023. 

Information til jeres organisation

Vi har informeret jeres organisation via e-Boks, men måske du har en kollega eller to, der gerne vil vide mere om vores kommende underleverandør. Vi har samlet en masse materiale - inkl. invitation til spørgesession for jeres it-sikkerhedsansvarlige - på  www.vismaenterprise.dk/new-supplier. Her kan I også hente en detaljeret Transfer Impact Assessment samt se en række spørgsmål og svar. 

Øvrig information

Ændringen betyder, at Bilag B til Databehandleraftalen (Bilag B - Oversigt over aktuelle underdatabehandlere) fremover er opdateret. I finder den seneste version her på henholdsvis dansk og engelsk.  


Ønsker I mere viden om vores sikkerhed og compliance, kan I læse mere samt finde vores certifikater på www.vismaenterprise.dk/om-os/enterprise-level-it-sikkerhed.

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.