Mina produkter
Hjälp

AutoInvoice Detect Service för Visma Document Center

av Peter Callan (Uppdaterad ‎13-05-2022 08:33 av Peter Callan VISMA )

AutoInvoice Detect Service
AutoInvoice erbjuder en tjänst som hjälper oss att stoppa inkommande xml fakturor som inte är "säkra". Vi kan få en varning i Document Center om t.ex. leverantören inte är momsregistrerad eller om företaget är i konkurs. Det kostar inget att aktivera dessa kontroller och vi uppmanar alla att aktivera dem. Aktivering görs under System - Visma Autoinvoice (förutsatt att du har administratörsrättigheter.)

 

För att underlätta aktiveringen av befintliga installationer från och med version 16.10.0 och uppåt kommer Visma att automatiskt aktivera AutoInvoice Detect Service inom kort (under maj månad). Detta är en engångs-aktivering och om man väljer att avaktivera så kommer det inte att slås på igen.


Förbehåll vid aktivering
Visma garanterar ej att användning av tjänsterna för leverantörskontroller kommer fungera utan avbrott och felfritt, eller att tjänsten och / eller informationen kunden hämtar genom tjänsterna kommer att uppfylla kundens krav.
Kunden bekräftar och accepterar att tjänsterna utvecklas över tid, och att funktionalitet kan läggas till och tas bort då och då.
Kunden tar på sig hela ansvaret för resultatet av användningen av kontrolltjänsterna och för slutsatser som dragits baserat på dem.
Visma är inte ansvariga för skador orsakat av programfel, missvisande information, instruktioner, varningar eller flaggor som levererats till kunden i samband med användande av dessa tjänster, eller kundens handlingar eller icke-handlingar på bakgrund av informationen som tjänsten erbjuder.

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här