Mina produkter
Hjälp

Hållbarhet och rapportering

av Annika Lindén Oleander (Uppdaterad ‎18-10-2021 16:18 av Annika Lindén Oleander VISMA )

communitybild2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Hållbarhetsfrågor står högt på agendan för många av oss, kanske både i den professionella och den personliga vardagen. Den som vill omvärldsbevaka med hållbarhetsfrågor i fokus har mycket att följa och inspireras av!

 

Många av våra kunder möter efterfrågan om att de ska rapportera och kommunicera om verksamhetens hållbarhetseffekter. Affärspartners, tillsynsmyndigheter, investerare och andra intressenter kräver pålitliga icke-finansiella mått från företagen.

 

Med det kommande EU-direktivet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) kommer 48.000 företag i EU att behöva rapportera om hållbarhet på ett enhetligt sätt och vi ser att många företag har svårt att komma igång med hållbarhetsrapportering.

CSRD kommer att gälla från och med 2023 så nu kan det vara hög tid att börja tänka på att skapa standardiserade och strukturerade hållbarhetsrapporter.

 

 Community Live förra veckan hade vi för första gången ett webinar med temat hållbarhet på programmet. Lyssna gärna på inspelningen för att höra om vad vi på Visma gör internt gällande hållbarhet samt om initiativ som är på gång inom vår produktutveckling.

 

 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här