avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Parallella uppsätt - Standardlayouter

av Hans Kallin (Uppdaterad ‎11-02-2020 14:13 av Hans Kallin VISMA )

En nyhet vi har har i version 14.01 och framåt är att vi nu alltid levererar med en mapp med nya och moderna skärmlayouter enligt vår senaste grafiska design.

 

Viktigt för att behålla kontroll.

Vid uppgradering till version 14.01 och framåt importerar vi automatiskt de nya layouterna så de ligger parallellt med befintliga layouter så att dina befintliga anpassningar i layouter förblir orörda, ingen risk att det du gjort försvinner eller förändras pga. en uppgradering.

 

Efter uppgradering har man tillgång till de nya “standard layouterna” i en separat mapp som bara den systemansvarige har möjlighet att accessa. Det är den systemansvarige som bestämmer behörigheten till de nya layouterna och vilka fönstren som skall användas.

 

Se videon hur det kan se ut efter uppgradering. 

2 Kommentarer
Mikael Björk
PARTNER
av Mikael Björk

Om dessa skulle saknas efter uppgradering till version 14.01. Kan man i efterhand installera dom då så de är tillgängliga på samma sätt som beskrivs i artikeln? 

Hans Kallin
VISMA
av Hans Kallin

Det går bra att importera fönstren manuellt efter uppgradering med metoden lägg till bara nya rader. Filen ligger i Swe.int mappen på serven där applikationen lagras.