avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Schemaläggning i Visma Business version 13

av Hans Kallin

För våra kunder som använder den uppdelade fakturering (Läs här) som vi introducerade i version 11. Finns nu möjligheten att schemalägga det sista steget i processen, nämligen leverans av fakturan. Man kan alltså löpande under utföra första delen av faktureringen för att få uppdaterad redovisning och produkttransaktioner, under t.ex. nattetid när belastningen på systemet är lägre levereras fakturorna med hjälp av schemaläggningsjobb.

 

Ett annat exempel på funktionalitet i Visma Business som går att schemalägga är buntuppdatering om man tex. har en integration med en 3-parts applikation som inte klarar av att göra uppdateringen automatiskt. Här kan man bygga ett fönster med de buntar man vill att systemet automatiskt skall uppdatera med hjälp av urval och sedan skapa ett jobb som utför detta dagligen.

 

Vi rekommenderar att man kontaktar sin Visma partner för att få råd och idéer på vad man eventuellt kan schemalägga i sin verksamhet/installation för att uppnå en högre grad av automatisering.