avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Erbjudande: Digital attest med Visma.net Approval

av Marie Perell (Uppdaterad ‎30-04-2020 14:54 av Marie Perell VISMA )

adult-agent-approval-approve-blur-body-1562265-pxhere.com.jpg

Förenkla och säkra er hantering av attest på manuella bokföringsorder och leverantörer. I Visma Control finns möjlighet att skapa elektroniska bokföringsorder med bilagor, som du kan attestera i vår tjänst Visma.net Approval. Attest sker direkt i tjänsten eller i appen Visma Manager på din smartphone.

 

Du kan också attestera aktivering av nya leverantörer. Då kan dina kollegor komma vidare direkt med korrigeringar i bokföringen, månadsbokslut eller att hantera leverantören i Visma Control. Även om du arbetar på distans.

 

Visma.net Approval finns i samma portal och app som våra övriga tjänster för automatisering, såsom Visma.net Expense för reseräkningar och Visma.net AutoPay för betalningar.  

 

Vi erbjuder dig en fri licens för Visma.net Approval under perioden april-juni med fastpris för uppsättning på 10 000 kr. Debiteringen kan skjutas fram till den 1/7 om önskemål finns.

 

Du behöver ha version 9 eller senare av Visma Control.

 

Är du nyfiken och vill veta mer, kontakta Maryam på 070-426 61 14 eller maryam.dahan@visma.com.

1 Kommentar
av Rade Kocovski

Ännu ett toppen erbjudande med digital hantering! Jag attesterar i stort sätt alla leverantörsfakturor via mobilen, smidigt och effektivt när man jobbar hemifrån.