Mina produkter
Hjälp

Visma lanserar Visma Control Edge - ett molnbaserat ekonomisystem!

av Karin Grawsiö (Uppdaterad ‎14-02-2022 16:05 av Karin Grawsiö VISMA )

Nu lanserar vi Visma Control Edge, ett nytt ekonomisystem som bygger på Visma Control men som fullt ut är en molntjänst. 

Visma Control har sedan snart tre år tillbaka kunna köpas som privat molntjänst, men nu har steget till molnet tagits fullt ut inom produktlinjen. Vi är väldigt glada ha startat denna resa och kunna erbjuda er ett modernt och molnbaserat ekonomisystem sprunget ur Visma Controls stabila och trygga grund. 

 

Detta påverkar på intet sätt er som användare av Visma Control, men era valmöjligheter framåt blir större då ni kan välja att gå över till Visma Control Edge när och om ni känner att det är dags att gå över till molnet. Ett sådant skifte till molnet blir då både smidigt och effektivt för er tack vare de båda lösningarnas många likheter.

 

Ett flertal Visma Control-kunder har redan gjort detta skifte och samtidigt varit värdefulla bollplank för oss som pilotkunder - Stort tack till er!

Från och med nu är Visma Control Edge det ekonomisystem vi erbjuder för nya kunder, men som nämnt ovan har vi fortsatt engagemang i Visma Control för vilket utvecklingen också fortsätter.

Vi har ju bla tidigare kommunicerat att vi snart släpper Visma Control PL version 14.00.

 

I våra samtal med potentiella kunder har det under en längre tid också blivit allt tydligare att när man investerar i ett nytt ekonomisystem, vill man i de allra flesta fall göra det i ett molnbaserat. 

 

Läs gärna vårt pressmeddelande: Visma lanserar Control Edge - ett nytt molnbaserat ekonomisystem för stora bolag

Om ni är intresserade av att veta mer om Visma Control Edge, kontakta Maryam Dahan, mejl: maryam.dahan@visma.com

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här