avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in för att följa områden och för att få genvägar i denna meny

Kom och Mingla med oss (och upptäck nya sidor av ditt affärssystem)

PX_mingel.jpg

Välkommen till en eftermiddag och kväll hos oss på Visma med fokus på utökade möjligheter i Visma PX. Tillfället syftar till att visa och inspirera kring hur du och dina kollegor kan jobba mer mobilt och digitalt, genom bland annat utökat beslutsstöd.

 

Vi ser fram emot att träffa dig och möta dina frågor samt funderingar kring utmaningar och förändrade behov. Under kvällen ges också stort utrymme för frågor, diskussion och erfarenhetsutbyte - med såväl våra experter på plats som övriga deltagare.

 

Bland annat finns Elisabeth från Svefa på plats, för dig som vill passa på att höra hur de löste införandet av mobil utläggshantering samt hur de tycker det fungerar idag.

 

Tillfället ramas in av mingel, tilltugg och samtal. Däremellan får du bland annat ta del av:

 

Demo Visma PX Expense - Magnus Einarsson från Findity visar och berättar om appen som underlättar registrering av utlägg via mobilen, med direkt koppling till Visma PX.

 

Demo Visma Insikt - Alexander Åström-Karlsson från Visma Software visar och berättar om möjligheterna med utökat beslutsstöd i Visma PX.

 

En första titt på Visma PX 12 - Vismas Annci Hermansson visar och berättar kort om några av nyheterna i kommande version.

 

Dag och tid: Torsdag 23 maj kl 16.00-19.00

Plats: Vismas kontor i Stockholm, Lindhagensgatan 94

 

Varmt välkomna!

Carola Lissel, VD Visma Software

Lena Lambert, Konsultchef Visma Software

 

Till anmälan