avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in för att följa områden och för att få genvägar i denna meny

Lyckat första PX mingel

Marie Eriksson

Torsdag 23 maj hade vi vårt första PX-mingel för kunder och användare. Platsen denna gång var Vismas Stockholmskontor och syftet var att så många som möjligt av er skulle få träffas och utbyta erfarenheter, samt även för oss från Visma att få träffa våra kunder. Då både applikationskonsulter, produktansvarig, utvecklare och tekniker fanns på plats, passade flera av er på att fråga om både nyheter i kommande versioner, speciella kundönskemål och diverse tekniska frågor.

 

Minglet inleddes med att vår VD, Carola och vår konsultchef Lena hälsade alla välkomna.

 

Eftergivande samtal, nya möten och italiensk buffé samlades olika grupper för att få se hur PX Expense fungerar, och vilka nyheter som kommer i version 12. Intresset var också stort för att höra mer om Visma Insikt och utökat beslutsstöd i PX.

 

Kort sammanfattning:

  • PX Expense appen: med PX Expense kan var och en fota sina utläggskvitton, och dessa kommer med automatik in i PX webb. Vid kontroll/attest av tidrapporten får man upp en bild på kvittot/utlägget. På fakturaunderlaget och även i diverse webbrapporter får man upp bilden på utlägget/kvitton.
  • Visma PX, version 12: Möjlighet att förfakturera timmar. Bifoga avtal och dokument bl a i Uppdrag, på kunder, på fakturaunderlag, på anställda. Gränssnittsspråk, vilket gör det möjligt att själv välja om du vill tidrapporter i en svensk, norsk eller engelsk PX.
  • Visma Insikt: Används för att smidigt kunna budgetera och prognostisera eller bygga olika resultat- och uppföljningsrapporter. Egna rapporter kan byggas för att analysera resultat och utfall.

Minglet var mycket uppskattat inte minst av oss. Detta är garanterat något vi kommer göra igen. Extra roligt också många kunder på plats böt kontaktuppgifter, ett tips är också att ni kan hitta varandra här i communityt. Många på plats bokade in egna demonstrationer av PX Expense och Visma Insikt. Är du som inte hade möjlighet att vara med intresserade av detsamma får du gärna höra av dig.