Mina produkter
Hjälp

Presentation av PX Expert Norden AB

av Per Sundbom (Uppdaterad ‎16-10-2020 14:50 av Per Sundbom )

PX Expert Norden AB är en helhetsleverantör av tjänster kring affärssystemet Visma PX. Våra konsulter har lång erfarenhet av systemet. Alla har tidigare arbetat hos systemleverantören Visma som implementations- och applikationskonsulter.

 

Vårt erbjudande omfattar följande:

 • Nyimplementation
  Tillsammans med Visma fungerar vi som implementationspartner. Vi tar hand om hela implementationsprocessen, från processgenomgång till teknisk installation och allt däremellan såsom parametersättning, rapportgenomgång/konstruktion m.m.
 • Uppgraderingar
  Vi ser till att ditt Visma PX uppgraderas till senaste version. Våra konsulter tar hand om hela uppgraderingsprojektet från ax till limpa inklusive den tekniska installationen.
 • Anpassningar
  Ibland räcker Visma PX standardfunktionalitet inte riktigt till. Då hjälper vi er med att bygga specialanpassningar efter era önskemål. Vi kan även hjälpa till med att bygga kopplingar till andra verksamhetssystem inom organisationen för att automatisera ytterligare.
 • Rapporter
  Vi tar fram de rapporter ni önskar ur systemet som komplement till de standardrapporter som redan finns.
 • Förvaltning
  Låt oss ta hand om ert system löpande över tid. Det innebär bland annat att vi ser till att uppgraderingar sker med jämna mellanrum, att fixar installeras löpande, att parametrar justeras löpande enligt era önskemål samt ser till att nya användare läggs upp och utbildas. Ett förvaltningsavtal med oss gör att ni kan känna er trygga med att ert Visma PX alltid fungerar som det ska.
 • Utbildning
  Vi tar fram och genomför företagsanpassade utbildningar.
 • Support
  Behöver ni support så vänder ni er till oss. Supporten har ni redan betalat till Visma genom ert underhållsavtal!

Vi är idag sju konsulter som levererar dessa tjänster, tillsammans med ytterligare fem konsulter hos vårt systerföretag Sundbom & Partners.

__________________

 

 • Ekonomitjänster
  Vårt systerbolag tillhandhåller även rena ekonomitjänster, med ekonomer som är vana användare av Visma PX. Allt från interimsekonomer, hjälp vid tillfälliga toppar eller någon dag i veckan för att stötta ekonomiavdelningen.
 • Resursplanering
  Vårt andra systerbolag, Project Software AB, är återförsäljare för resursplaneringsverktyget Silverbucket. Det är ett verktyg där ni på ett enkelt och effektivt sätt kan planera era medarbetares beläggning. Självklart har vi också en integration till Vismas PX.

 

Per Sundbom
vd PX Expert Norden AB
per.sundbom@sundbompartners.se
tel: 0705-908130

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här