avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in för att följa områden och för att få genvägar i denna meny

Resurshantering i Visma PX - nu lanserar vi integrationen med Silverbucket

(updated by PX produktchef VISMA ‎12-12-2018 14:51 )

I början på nästa år (2019) blir det möjligt att använda det molnbaserade resurshanteringsverktyget Silverbucket integrerat med Visma PX.

 

Silverbucket är ett uppskattat och kraftfullt verktyg som förenklar och effektiviserar resursplaneringen. Integrerat med Visma PX ger det projektintensiva företag helt nya möjligheter att få en tydlig överblick av beläggningen inom hela verksamheten och korta beslutsprocesserna.

 

Silverbucket är en produkt utvecklad i Finland som används av hela 42 procent av landets största ingenjörsföretag. Lösningen finns idag tillgänglig i 31 länder.

 

Några av fördelarna:

  • Helt molnbaserat (alltid aktuell information, allt på ett ställe)
  • Utvecklat för projektintensiva verksamheter
  • Stark och enkel integration via API
  • Enkelt att använda (drag-and-drop), enkelt att administrera
  • Flexibla användarvillkor

Integrationen mellan Visma PX och Silverbucket är ett samarbete med Project Software (Sundbom & Partners) som är distributör av Silverbucket i Sverige.

 

Vill du veta mer håller vi ett webbinar torsdag 12 december kl 10.00-10.45 där Mattias Gustafsson, produktansvarig på Project Software demar och berättar om lösningen, fokus på fördelarna med att integrera med Visma PX. 

 

2 Kommentarer
CONTRIBUTOR *

Hej! Låter spännande! Vad kostar det per användare och månad? /Joakim

Hej Joakim

Vad roligt att du hör av dig här på vårt Community! Priserna är baserade på antal användare och utefter det sätts priset per användare. Project Software AB som är vår samarbetspartner kontaktar dig så du får pris/användare.

 

Med vänlig hälsning

 

 

Marianne Brandered