avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Visma PX - Version 10.01

av PX produktchef (Uppdaterad ‎14-12-2017 09:56 av PX produktchef VISMA )

 

Nu förstärks version 10.00 med vår patch version 10.01. Version 10 tillsammans med vår patch version 10.01 ger oss en riktig jubileumsversion av Visma PX. Denna version med ett helt nytt gränssnitt där både färg och form ger ett mycket mer modernt och användarvänligt intryck. I samband med version 10.00 lanserade vi Visma PX Dashboard. Detta har nu förstärkts med ytterligare 20 nya grafer samt en utökning av informationsboxar för ytterligare möjligheter till att presentera data på ett bra sätt.

 

Ytterligare nyheter att ta del av i patchen är möjligheten att skriva ut en personlig data rapport i och med den nya dataskyddsförordning som träder i kraft 25 maj 2018.

 

Version 10.01 släpps vid årsskiftet och kommer vara tillgänglig de första veckorna på det nya året. Om du går i uppgraderingstankar så kan det verkligen vara värt att nu titta på denna version. Så passa på att göra din beställning av versionen redan nu då vi har ett stort intresse och många förväntade uppgraderingar under våren. Kontakta gärna din kundansvariga konsult för mer information.

 

Skärmklipp10.01.PNG

 

Några av nyheterna i Visma PX version 10.01 

  • Nytt gränssnitt - Nordic Cool 3
  • GDPR rapport, Visa personligt data i PX för inloggad/angiven anställd
  • Exkludera attestgrupper för snabbare laddning av startsidan
  • Öppna existerande tid/utläggsrapport på ny flik för granskning/kopiering av data
  • Colorbars vid registrering av sin beläggning
  • Förbättringar vid registrering av interna utläggen
  • Utökning av visning av leverantörsfaktura från DCE, fakturaunderlag, uppdragsuppföljning etc
  • Visning av inscannade kvitton från Visma PX Expense-appen. Utläggskvitton kan nu enkelt tas upp och granskas i vyer som fakturaunderlag, uppdragsuppföljning etc

 

Har du redan uppgraderat till version 10.00 och gärna vill ta del av nyheterna i version 10.01? Då är det inga direkta stora insatser som krävs. Kontakta gärna din kundansvariga konsult om du vill veta mer om att få tillgång till de nya funktionerna.