avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Du kan kaste regnskapspapirene

av Visma - Inaktiv bruker
Nå trenger du ikke ta vare på regnskapspapirer lengre. Alt kan oppbevares elektronisk fra og med 1.januar 2013.

Nye regler fra regnskapsår som ble påbegynt 1. januar 2013 eller senere likestiller elektronisk lagring med bedriftens nåværende papirarkiv.

De viktigste endringene

  1. Du trenger ikke lenger skrive ut pliktige regnskapsrapporter.
  2. Du kan velge å erstatte alle fysiske regnskapspapirer med digital lagring.

Pliktige regnskapsrapporter

Tidligere har det vært et krav om at spesifikasjoner av pliktig regnskapsrapportering skulle utarbeides (skrives ut) for hver periode med pliktig regnskapsrapportering. Nå er dette endret til at den bokføringspliktige skal være i stand til å utarbeide dem, såfremt regnskapssystemet gir mulighet for betryggende lukking av regnskaperioder (låses for endring eller sletting av bokførte opplysninger i tidligere perioder).

Bli kvitt papirene 

Dette er en ypperlig mulighet til å spare plass, kostnader og miljøet ved å bli kvitt papirarkivet. Et av Vismas mest populære produkter er Visma Dokumentsenter, et system som bygger på at du oppbevarer fakturaer og bilag elektronisk.

Med skanning, elektronisk flyt og attestering av faktura og bilag vil Visma Dokumentsenter spare deg for arbeid, og redusere risikoen for menneskelige feil og tap av dokumenter. Alle fakturaer, bilag og fakturainformasjon digitale, søkbare, oppdaterte og lett tilgjengelig.

Finn ut hvordan du kan gå over til digital lagring med Visma Dokumentsenter. Ta kontakt med oss!