avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Kjent feil: Visse leverandørfakturaer vises ikke på Oppdater leverandørbilag

av Edvard Berntzen

Vi har dessverre en feil som gjør at visse leverandørfakturaer ikke vises på Oppdater leverandørbilag (AP501000).

 

Feilen er relatert til innstillingen Godkjenning er påkrevd før oppdatering på leverandøren. Hvis denne haken er satt på leverandøren vil man ikke se eksisterende fakturaer med status Godkjent (men ikke oppdatert) på Oppdater leverandørbilag (AP501000). Nye fakturaer godkjent etter at innstillingen er satt på vil vises.

 

Oppdater leverandørbilag.png

 

De fleste av disse kan oppdateres i skjermbildet Inngående faktura (AP301000), men hvis innstillingen er satt mens fakturaen har vært på flyt går ikke dette heller. På disse vil knappen Oppdater være grået ut. For å kunne oppdatere fakturaen må du midlertidig fjerne haken Godkjenning er påkrevd før oppdatering på leverandøren for å kunne oppdatere fakturaen. 

 

Vi anbefaler å gå gjennom fakturaene med Godkjenningsstatus: Godkjent og Dokumentstatus: Balansert, og kontrollere fakturaene på de leverandørene hvor innstillingen er satt. Fakturaer med disse statusene kan enkelt ses på Leverandørreskontro - Forespørsler - Fakturaoversikt (AP40103S)

 

fakturaoversikt godkjent.png

 

Vi beklager ulempene dette medfører.    

2 Kommentarer
Gøran Habberstad
CONTRIBUTOR ***
av Gøran Habberstad

Er dette fortsatt ikke løst? Vi opplever stadig at enkelte fakturaer ikke dukker opp i skjermbildet Oppdater Leverandørbilag.

av Edvard Berntzen

Hei @Gøran Habberstad.

 

Beklager sent svar. 

Det er fortsatt ikke løst dessverre. Vi har bedt om at saken prioriteres, og oppdaterer artikkelen så snart vi har en planlagt dato for retting. 

 

Mvh.
Edvard Berntzen
Visma.net ERP support