Mine områder
Hjelp

Nye rapporter er tilgjengelig for alle Visma.net Insights kunder fra og med 19. Februar 2020

av Edwin Myrvold-Sijtsma

Vi er glad for å kunne informere om at de nye standard rapportene i Visma.net Insights, som har vært i pilot og controlled release i 2019 frem til nå, kommer til å være tilgjengelig for alle kunder fra og med onsdag 19. Februar 2020. Tilbakemeldingene fra involverte kunder og partnere har vært svært positive. Dette åpner nye muligheter og gir bedre innsikt for flere i selskapet!

 

Hvorfor nye rapporter?

 

Vi har tidligere fått tilbakemelding på at det gamle rapportoppsettet for Balanse og Resultat i Visma.net Insights er annerledes enn det er i Visma.net Financials, det kunne ikke endres og det var ikke mulig å drille ned. 

 

Derfor har vi nå laget Balanse og Resultat rapporter som er basert på standard kontogruppene i Visma.net Financials, det er mulig å endre på en enkel måte og har drill down muligheter.

 

I tillegg kommer følgende med:

  • Månedsrapporter for Resultat og Balanse (før: kun Periode og Sparklines)
  • Leverandør- og kundetransaksjoner 
  • Aldersfordelt kundereskontro
  • Eksport til PDF og Excel
  • Kopiere til andre firmaer
  • Ny måte å mappe kontoer, som gir flere muligheter (blant annet opprette nye, egne dashbord elementer)

 

Plan videre

 

I nær fremtid planlegger vi til å tilføye 2 forbedringer til: 

 

  • Flere drilldown muligheter i Balanse og Resultat rapportene, og en Salgsrapport. Mer informasjon kommer når det er klart.
  • Ved rapporteringsbehov utover det, så anbefaler vi å benytte mulighetene i Visma.net ERP eller OneStop Reporting, avhengig av behovet. 

 

Hvordan kan du komme i gang?

 

Når du åpner Visma.net Insights vil du få melding med kort informasjon om nye rapportene. Det ligger mer informasjon i Support Center (på Norsk).

 

Det er viktig å komme riktig i gang og får mest ut av det. Vi anbefaler derfor å ta kontakt med din partner som kan hjelpe med det.

 

Lykke til med nye rapportene i Visma.net Insights!

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"