Mijn Communities
Help

Releases Betaalmanager

Sorteren op:
Voor beheerders is autorisatiescherm uitgebreid met een zoekfunctie op IC-nummer en/of naam van de gebruiker. Klanten met veel gebruikers kunnen hiermee sneller het autorisatiescherm ophalen. Daarnaast is de handleiding vanaf nu in PDF beschikbaar.
Volledig artikel weergeven
06-12-2022 09:00
  • 0 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 420 Weergaven
Gewijzigd en verbeterd  Wijze van afhandeling verzonden betaalopdrachten  Waarom In drukke perioden kon het voorkomen, dat er na het verzenden van de betaalopdrachten enige tijd een leeg scherm werd getoond. In deze (wacht)tijd werd je betaalopdracht aangemaakt. Door de soms langere wachttijd kwamen klanten in de verleiding om nogmaals de betaalopdracht aan te maken, terwijl het systeem nog bezig was met het afhandelen van de nog lopende betaalopdracht. Dit verstoorde de afhandeling van het aanmaakproces van de betaalopdrachten. Doorgevoerde verbeteringen Als je even moet wachten op de afhandeling van je aanvraag aanmaak betaalopdracht (verzenden), dan zal een 'Spinner icoon' worden getoond. De betaalopdrachtregel zal direct na het 'verzenden' van je scherm verdwijnen. Vervolgens Menu item: Betaalopdrachten - Bekijken  Selectie: status = verzonden Selecteer/Open vervolgens uw betaalopdracht(regel). Hier kun je de status van de aanmaak van uw verzonden betaalopdracht volgen. Het 'spinner icoon' is op alle schermen doorgevoerd in geval je even moet wachten op de verversing van je scherm.
Volledig artikel weergeven
30-12-2021 13:37
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 787 Weergaven
  Nieuw Bestanden ontvangen via File Api Waarom Betaalmanager biedt de mogelijkheid automatisch betaal- en downloadbestanden te ontvangen in de klantomgeving met behulp van de Youforce applicatie File Api. Deze functionaliteit is een alternatief voor het ontvangen van betaalbestanden via de IBU-applicatie. Hoe  Op het scherm Beheer > Instellingen is het veld Zenden naar gesplitst in drie velden SEPA-betalingen zenden naar, Downloads zenden naar en non-SEPA zenden naar. Om instellingen aan te passen is rechts een knop Aanpassen toegevoegd:     Indien je op de knop Aanpassen klikt, dan wordt een apart scherm Instellingen rekening aanpassen getoond waarin je eventuele rekeninginstellingen kunt wijzigen:   Als je een nieuw IBAN van afschrijving gaat gebruiken, dan blijft de initiële inrichting: SEPA betalingen zenden naar EQUENS-CPS, Download zenden naar Zenden Ontvangen en Non-SEPA betalingen zenden naar Zenden Ontvangen.  Actie Mocht je geen gebruik willen maken van de File Api, dan is er ook geen actie nodig. Bestaande instelling zijn niet gewijzigd. Indien je bestanden wilt zenden naar File Api, verzeker jezelf ervan dat deze applicatie voor je beschikbaar en goed ingericht is. Het is niet mogelijk om achteraf nog bestanden te achterhalen. Mocht je gebruik willen maken van de File Api, adviseren wij om de Online Help van de Betaalmanager door te lezen, waarin onder andere het volgende is opgenomen: Betaalopdracht verzenden met File Api Als bij Beheer > Instellingen >  Aanpassen > SEPA betalingen zenden naar gekozen is voor verzenden naar File Api. dan maakt de Betaal Manager het SEPA-betaalbestand aan en biedt dit aan aan de Youforce applicatie File Api. De betaalbestanden worden beschikbaar gesteld in de omgeving die u in de File Api heeft ingericht. De status van een verzonden betaalopdracht ziet u bij de details van de betaalopdracht bij Betaalopdrachten bekijken. Verbeterd  Het autorisatieproces is geoptimaliseerd.  
Volledig artikel weergeven
20-05-2022 09:00
  • 0 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 878 Weergaven