Mijn Communities
Help

Youforce Portal 2019-02

31-01-2019 16:57
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 311 Weergaven

Algemene informatie

Dit document bevat belangrijke extra informatie over de Youforce Portal – Release van IBU-server en ONS-connector op donderdag 7 februari 2019.

Technische verbeteringen in IBU-server

Wijzigingen in de IBU-server

Waarom

De IBU-serveronderdelen zijn bijgewerkt. De IBU-server is hierdoor op 7 februari tussen 18:00 en 00:00 uur (CET) niet beschikbaar. Tijdens deze periode wordt het vereiste onderhoud voor de installatie van de updates uitgevoerd. Bestandsuitwisseling in Zenden en Ontvangen en de IBU-client die wordt uitgevoerd in de zelfstandige modus kunnen tijdens deze periode ook niet worden gebruikt. U kunt tijdens deze periode beter geen kritieke bestandsuitwisseling doen. Neem eventueel contact op met uw beheerder.

Impact IBU standalone

Als uw organisatie gebruik maakt van een scheduler voor het automatisch uploaden van bestanden naar - of het downloaden van bestanden van - de Youforce-server via de IBU-client in de standalone modus, moet u rekening houden met het volgende.

  • Bestandsuitwisseling met de zelfstandige modus van de IBU-client werkt niet tijdens de onderhoudsperiode.
  • De verwerking van bestanden die nog op de client of de server staan na de onderhoudsperiode wordt gestart tijdens de eerstvolgende automatische planning.
  • Als de zelfstandige modus van de IBU-client tijdens de onderhoudsperiode verbinding probeert te maken met de IBU-server, worden er foutmeldingen gegenereerd en gelogd. Afhankelijk van de lokale configuratie worden er mogelijk ook e-mailberichten verzonden naar de beheerder van uw organisatie. Dergelijke foutmeldingen zijn normaal en kunnen worden genegeerd.
  • Wanneer de IBU-server tijdens de verwerking van bestandsuitwisseling uitvalt, mislukt de overdracht mogelijk. In dit geval wordt ook de bijbehorende foutmelding gelogd. In sommige gevallen moet het betreffende bestand naderhand handmatig worden verzonden of ontvangen. Wanneer het aangevraagde bestand uit de serverlijst is verdwenen, moet u contact opnemen met Raet Service Desk om het bestand te herstellen.
  • Als uw organisatie bovenstaande fouten liever wil voorkomen, kunt u de lokale planner voor de zelfstandige modus van de IBU-client het best uitschakelen tijdens de onderhoudsperiode. Uw IT-professional kan hiervoor zorgen of u kunt zelf contact opnemen met een Raet-adviseur.

Publishing Date : 1/31/2019