Mijn Communities
Help

Youforce Portal 2019-03

22-02-2019 16:40
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 417 Weergaven
Dit document bevat een beschrijving van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in deze release. De wijzigingen komen deels voort uit meldingen van onze klanten. Waar het relevant is, verwijzen wij met een nummer naar ons interne systeem waarin wij meldingen van klanten (change …..) registreren.

Algemene informatie

Dit document bevat belangrijke extra informatie over de Youforce Portal release op donderdag 7 maart 2019.

Gewijzigd en verbeterd

Wijzigingen in de IBU-serveronderdelen

Waarom

We hebben een aantal verbeteringen aangebracht voor meer stabiliteit en betere prestaties van IBU (Zenden en Ontvangen)

Hoe

Verschillende IBU-serveronderdelen worden bijgewerkt. De IBU-server is hierdoor op 7 maart tussen 18:00 en 00:00 uur niet beschikbaar. Tijdens deze periode wordt het vereiste onderhoud voor de installatie van de updates uitgevoerd. Bestandsuitwisseling in Zenden en Ontvangen en de IBU-client die wordt uitgevoerd in de zelfstandige modus kunnen tijdens deze periode ook niet worden gebruikt. U kunt tijdens deze periode beter geen kritieke bestandsuitwisseling doen. Neem contact op met uw beheerder.

Gevolgen voor de standalone modus van de IBU-client

Als uw organisatie gebruikmaakt van een scheduler voor het automatisch uploaden van bestanden naar of het downloaden van bestanden van de Youforce-server via de IBU-client in de zelfstandige modus, moet u rekening houden met het volgende.

  • Bestandsuitwisseling met de standalone modus van de IBU-client werkt niet tijdens de onderhoudsperiode.
  • De verwerking van bestanden die nog op de client of de server staan na de onderhoudsperiode wordt gestart tijdens de eerstvolgende automatisch geplande verwerking.
  • Als de zelfstandige modus van de IBU-client tijdens de onderhoudsperiode verbinding probeert te maken met de IBU-server, worden er foutmeldingen gegenereerd en gelogd. Afhankelijk van de lokale configuratie worden er mogelijk ook e-mailberichten verzonden naar de beheerder van uw organisatie. Dergelijke foutmeldingen zijn normaal en kunnen worden genegeerd.
  • Wanneer de IBU-server tijdens de verwerking van bestandsuitwisseling uitvalt, mislukt de overdracht mogelijk. In dit geval wordt ook de bijbehorende foutmelding gelogd. In sommige gevallen moet het betreffende bestand naderhand handmatig worden verzonden of ontvangen. Wanneer het aangevraagde bestand uit de serverlijst is verdwenen, moet u contact opnemen met Raet Service Center om het bestand te herstellen.
  • Als uw organisatie bovenstaande fouten liever wil voorkomen, kunt u de lokale scheduler voor de standalone modus van de IBU-client het best uitschakelen tijdens de onderhoudsperiode. Uw Youforce beheerder kan hiervoor zorgen of u kunt zelf contact opnemen met een Raet-adviseur.

Zenden en ontvangen - Nieuwe IBU-handleiding en IBU-client versie 3.9.4 beschikbaar.

Waarom

We hebben ook een nieuwe versie van de IBU-client uitgebracht om de stabiliteit en prestaties te verbeteren.

Hoe

De nieuwe versie van de IBU-client (3.9.4) is sinds 15 februari beschikbaar. U hebt deze software nodig om bestanden uit te wisselen met de Youforce-applicatie Zenden en ontvangen. U kunt de nieuwe versie downloaden via de nieuwspublicatie op Youforce Portal (zie Nieuws of Publicaties).
Ook als u al werkt met een andere versie van de IBU-client, raden we u aan deze te vervangen door versie 3.9.4 op elk apparaat waarop een oudere versie is geïnstalleerd. Versie 3.9.4 is de meest stabiele versie. De meeste rapporten over onjuist uitgewisselde bestanden worden veroorzaakt door het gebruik van een oudere IBU-versie.
Bovendien is er een nieuwe IBU-handleiding beschikbaar. Alle vorige handleidingen zijn nu gebundeld in één handleiding. Hierin vindt u alle informatie over de installatie, het gebruik en de configuratie van Zenden en ontvangen. Vanaf deze publicatie zijn alle eerdere edities van de handleiding voor Zenden en ontvangen ongeldig. Er is bovendien een Engelstalige handleiding beschikbaar. U vindt de nieuwe handleiding in Publicaties Youforce | Youforce - Productinformatie | Algemene informatie.

Publishing Date : 2/22/2019