peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Miten AutoInvoice-palvelun käyttö lopetetaan?

Haluan lopettaa AutoInvoice-palvelun. Miten Autoinvoice-palvelu irtisanotaan?

 
1VASTAUS1
Highlighted

Re: Miten AutoInvoice-palvelun käyttö lopetetaan?

Lähetä Visma sovellustukeen tukipyyntö lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen asiakaspalvelu@visma.com. Kirjaa tukipyynnön otsikoksi: AutoInvoice irtisanominen. 

 

Viestissä tulisi käydä ilmi seuraavat asiat:
1. Yritys halutaan irtisanoa AutoInvoice-palvelusta ja Maventasta
2. Yrityksen nimi
3. Yrityksen y-tunnus

 

Irtisanomisilmoituksen voi ilmoittaa aikaisintaan kahta viikkoa ennen irtisanomispäivää.

 

Huom! Viestin lähettäjän tulee olla kyseisen Autoinvoice-tilin pääkäyttäjä tai yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Jos irtisanomisilmoituksen tekee yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö, joka ei omista pääkäyttäjän oikeuksia, tarvitsemme myös yrityksen kaupparekisteriotteen.

 

Huom! Mikäli irtisanottavalla yhtiöllä on voimassaoleva laskuttajailmoitus Autoinvoicessa, tulee laskuttajailmoituksesta tehdä CHANGE tai DELETE -sanoma. Vasta, kun uusi laskuttajailmoitus on päivittynyt/päätetty, tili voidaan irtisanoa.

 

Kun olet saanut kuittauksen irtisanomisesta, tulee lopuksi estää laskujen vastaanotto käyttämäänne taloushallinnon ohjelmaan. 

  • Mikäli tilillä on ollut Autoinvoicen skannitili käytössä, välittää skannauspalvelu vielä 60 päivän ajan irtisanomisesta skannatut laskut ostolaskujen kierrätykseen. Tämän vuoksi laskujen noudon esto tulee tehdä vasta 60 päivän kuluttua irtisanomisesta.
  • Mikäli tilillä ei ole ollut Autoinvoicen skannitiliä käytössä, tulee toimenpide tehdä välittömästi kuittauksen saamisen jälkeen.