peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Miten AutoInvoice-palvelun käyttö lopetetaan?

tekijä Tuula Lampinen

Haluan lopettaa AutoInvoice-palvelun. Miten Autoinvoice-palvelu irtisanotaan?

 
1 VASTAUS1
Accepted solution
Tuula Lampinen
VISMA

tekijä Tuula Lampinen

Lähetä Visma sovellustukeen tukipyyntö lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen asiakaspalvelu@visma.com. Kirjaa tukipyynnön otsikoksi: AutoInvoice irtisanominen. 

 

Viestissä tulisi käydä ilmi seuraavat asiat:
1. Yritys halutaan irtisanoa AutoInvoice-palvelusta ja Maventasta
2. Yrityksen nimi
3. Yrityksen y-tunnus

 

Irtisanomisilmoituksen voi ilmoittaa aikaisintaan kahta viikkoa ennen irtisanomispäivää.

 

Huom! Viestin lähettäjän tulee olla kyseisen Autoinvoice-tilin pääkäyttäjä tai yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Jos irtisanomisilmoituksen tekee yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö, joka ei omista pääkäyttäjän oikeuksia, tarvitsemme myös yrityksen kaupparekisteriotteen.

 

Huom! Mikäli irtisanottavalla yhtiöllä on voimassaoleva laskuttajailmoitus Autoinvoicessa, tulee laskuttajailmoituksesta tehdä CHANGE tai DELETE -sanoma. Vasta, kun uusi laskuttajailmoitus on päivittynyt/päätetty, tili voidaan irtisanoa.

 

Kun olet saanut kuittauksen irtisanomisesta, tulee lopuksi estää laskujen vastaanotto käyttämäänne taloushallinnon ohjelmaan. 

  • Mikäli tilillä on ollut Autoinvoicen skannitili käytössä, välittää skannauspalvelu vielä 60 päivän ajan irtisanomisesta skannatut laskut ostolaskujen kierrätykseen. Tämän vuoksi laskujen noudon esto tulee tehdä vasta 60 päivän kuluttua irtisanomisesta.
  • Mikäli tilillä ei ole ollut Autoinvoicen skannitiliä käytössä, tulee toimenpide tehdä välittömästi kuittauksen saamisen jälkeen.