Visma Finale og -Boardroom
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Finale og -Boardroom

Alt innenfor årsoppgjør, skatt, driftsmidler, rapportering, konsolidering, investor, og gjennomføring av styremøter og generalforsamlinger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Her er en oversikt over endringer i denne oppdateringen.
Her er en oversikt over endringer i denne automatiske oppdateringen.
I FInale Årsoppgjør skulle vi hatt muligheter til å sende oppgaven med andel av formue, gjeld, inntekter og kostnader ( RF-1140/RF1301) på epost til hver enkelt deltager i et sameie, boretslag mm.På lik linje som lønnslipper sendes fra visma lønn i en pdf med et passord ( f.eks personnummer/organisasjonsnummer)Vi har ca 33 sameier med tilsammen ca 500 andselshavere og skulle gjerne kunne sende disse oppgavene på E-post isteden for i posten.Frist 15.02.18mvh Hege Engen
Det kommer stadig spørsmål som gjelder mangler på en eller annen innberetningspliktig konto eller AGA-pliktig konto. Det er verken hensiktsmessig eller ønskelig å lage kontoer som passer alle forhold. Følgende kan derfor være til hjelp: Kontoen erAGA-pliktig og innberetningspliktigog inngår i feriepengegrunnlaget: Bruk STD5000eller5100. Kontoen erAGA-pliktig og innberetningspliktigog inngår ikke i feriepengegrunnlaget: Bruk STD5280Annen fordel AGA-pliktig / innberetningspliktig. Kontoen erinnberetningspliktig men ikke AGA-pliktig: Bruk STD5287Annen fordel ikke AGA-pliktig. Kontoen erAGA-pliktig men ikke innberetningspliktig: Bruk5425OTP/Pensjoner AGA, ikke oppgave pliktig. Kontoen er ikke AGA-pliktig og ikke innberetningspliktig: Bruk 5299 Lønn utland ikke AGA pliktig og ikke innberetningspliktig. (kommer ikke på RF 1022)
Her er en oversikt over endringer i denne programversjonen.
Les om elefanten i rommet