Minun alueeni
Apu
Kalle_Arola
CONTRIBUTOR **

Kehitysehdotus: "toimitusmuistuttaja" lisäominaisuudeksi Myyntitilauksiin

tekijä Kalle_Arola

Hei!

 

Tämmöinen pieni lisäominaisuus olisi todella kätevä meidän Nova-käytössämme ja uskon, että palvelisi montaa muutakin asiakasta:

 

Kun tehdään uusi myyntitilaus ja sille määritellään toimitusajankohta, niin voisiko lisäksi saada sellaisen muistutustoiminnon, että mikäli toimituslähetettä ei ole tulostettu alun perin asetettuun toimitusajankohtaan mennessä, niin ennaltamääriteltyihin sähköpostiosoitteisiin lähtee automaattinen muistutussähköposti? Lisäparametrina voisi olla tämän uusintalähetys tietyn väliajan päästä, jonka käyttäjä voi myös määritellä.

 

4 VASTAUSTA4
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Olisi kyllä oiva ehdotus.  Vähän kuin Tilauskanta-raportti joka luettelisi toimittamattomat tietyllä aikavälillä -ajastetusti.  (Tuollaisen rapsapohjan saisin varmaan tehdyksi itsekin.)

Tuohon toimisi myös yleisempi näkökulma jossa Novasta saatavaa tietoa muodostuisi automaattisesti.

Laajennan siis vähän näkökulmaa eli olisi mainiota jos olisi vaikka Nova-lisämoduli "Ajastetut raportit" jolla voisi sitten muodostaa haluamiaan raportteja toimittamattomista, hälytysrajoista ja perintäjutuista tai ihan mistä vaan. Novassahan majailee kaikenlaista tietoa mutta usein passiivisessa muodossa joka pitää itse muistaa ottaa. Aina se ei vain muistu.

Sähköinen raportointi on jo Novassa mutta siellä on vain kirjanpidon ja palkanlaskennan juttuja. Olisi hienoa jos se olisi ihan vapaa. Tai sitten tiedonvienti -ohjelman kaltainen raporttienvienti-ohjelma erikseen. (Koska sama se ei ole kätevä olla koska tiedonviennin asetukset ovat esim. tilausten suhteen hyvin erilaisia. 

Menipäs jaaritteluksi ja haaveiluksi.

Antti Rantala
CONTRIBUTOR **

Vähän tähän samaan aiheeseen liittyen olisi hienoa jos VISMA Nova ERP:ssä pystyisi Myyntitilaukset -sovelluksessa aukinaisille tilauksille ns. "holdaamaan", eli varaamaan tuotteita niin että kyseinen tuote näkyisi saldoilla, mutta varaamisen jälkeen ei olisi toimitettavissa kuin tälle yhdelle myyntitilaukselle, jolla varaus on tehty. Myyntitilauksella pitäisi sitten mennä vapauttamaan tuote, jos toimitus esimerkiksi peruuntuu.

 

Tuotetilanteesta sitten näkisi samaan tapaan kun menossa- ja tulossa-saldot näyttävät myyntitilaus ja ostotilaus kohtaisesti tuotteiden tilanteen, niin myös nämä varaumat.

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Kalle,

 

Kiitos kehitysehdotuksestasi. Käsittelemme asiakkailta tulleita kehitysehdotuksia säännöllisin väliajoin. 

 

Kuittaan tähän kun asia on käsitelty tuotekehityksessämme.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Kalle_Arola
CONTRIBUTOR **

tekijä Kalle_Arola

Hei

Muistui tämä mieleen. Onkohan toivoa saada kyseistä ominaisuutta jossain vaiheessa?

Terv. Kalle

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.