Minun alueeni
Apu
Olli Hietala
VISMA

Konsultointipalveluiden tilaaminen Vismalta

tekijä Olli Hietala

Mistä tilataan konsultointipalveluita, kuten räätälöintitöitä tai teknistä konsultointia?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎02-10-2020 15:16 tekijä Olli Hietala VISMA )

Tavallisesti pelkkä ohjelmiston hankinta ei riitä saamaan maksimaalista hyötyä hankitusta järjestelmästä. Tarjoammekin ohjelmistohankinnan tueksi laadukkaita koulutus- ja konsultointipalveluja, joiden avulla asiakkaamme pystyvät saamaan investoinnistaan täyden hyödyn. Asiantuntijoidemme avustuksella optimoit järjestelmäinvestoinnista saamasi hyödyt ja varmistat yrityksesi tehokkuuden korkean tason!

 

Ohjelmiston hallittu käyttöönotto edellyttää käyttäjien kouluttautumista ja perehtymistä uuteen tietojärjestelmään. Koulutus on aiheellinen myös silloin, kun ohjelmiston parissa työskentelyn aloittaa uusi työntekijä tai jos otetaan käyttöön uusi sovellus. Riittävä ja perusteellinen koulutus varmistaa ohjelmiston toimivan ja täysipainoisen käytön alusta lähtien.

 

Visman konsultit ja kouluttajat ovat pitkänlinjan IT-ammattilaisia, joilla on yhteensä 300 vuotta konsultointikokemusta. Toimialakohtainen erikoistuminen ja laaja kokemus eri organisaatioiden parista varmistavat sen, että saat asiantuntevaa, käytännönlähtöistä apua liiketoimintasi kehittämistarpeet huomioiden.

 

Kutsu Visman asiantuntija mihin vain - koulutus ei ole paikasta kiinni

  • Yrityksesi omat tilat
  • Visman toimipisteiden tilat
  • Ulkopuoliset koulutustilat
  • Etäkoulutus puhelimitse tai Internetin välityksellä

Tilaa konsultointia

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.