peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Konsultointipalveluiden tilaaminen Vismalta

Mistä tilataan konsultointipalveluita, kuten räätälöintitöitä tai teknistä konsultointia?

1VASTAUS1
Highlighted

Re: Konsultointipalveluiden tilaaminen Vismalta

(updated by Olli Hietala VISMA ‎02-10-2020 15:16 )

Tavallisesti pelkkä ohjelmiston hankinta ei riitä saamaan maksimaalista hyötyä hankitusta järjestelmästä. Tarjoammekin ohjelmistohankinnan tueksi laadukkaita koulutus- ja konsultointipalveluja, joiden avulla asiakkaamme pystyvät saamaan investoinnistaan täyden hyödyn. Asiantuntijoidemme avustuksella optimoit järjestelmäinvestoinnista saamasi hyödyt ja varmistat yrityksesi tehokkuuden korkean tason!

 

Ohjelmiston hallittu käyttöönotto edellyttää käyttäjien kouluttautumista ja perehtymistä uuteen tietojärjestelmään. Koulutus on aiheellinen myös silloin, kun ohjelmiston parissa työskentelyn aloittaa uusi työntekijä tai jos otetaan käyttöön uusi sovellus. Riittävä ja perusteellinen koulutus varmistaa ohjelmiston toimivan ja täysipainoisen käytön alusta lähtien.

 

Visman konsultit ja kouluttajat ovat pitkänlinjan IT-ammattilaisia, joilla on yhteensä 300 vuotta konsultointikokemusta. Toimialakohtainen erikoistuminen ja laaja kokemus eri organisaatioiden parista varmistavat sen, että saat asiantuntevaa, käytännönlähtöistä apua liiketoimintasi kehittämistarpeet huomioiden.

 

Kutsu Visman asiantuntija mihin vain - koulutus ei ole paikasta kiinni

  • Yrityksesi omat tilat
  • Visman toimipisteiden tilat
  • Ulkopuoliset koulutustilat
  • Etäkoulutus puhelimitse tai Internetin välityksellä

Tilaa konsultointia