peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CHAMPION ***

Lomakemäärittelyjen ihanuus ja kurjuus

Ainakin meillä on paljon erilaisia lasku/lähete/vahvari yms. pohjia ja uusia tarpeita tulee säännöllisesti. Variaatiot voivat olla melko pieniä mutta lomakemäärittelyt on sitten aina ongelmana. Puhumattakaan että määrittelyjen tekeminen ei ole intuitiivisemmasta päästä.  Lisäksi määrittelyt ovat kielikohtaisia joka joskus harvoin voi olla hyödyllistä mutta yleisimmin vain työllistävää. Ehdotuksiani ja toivon että muut käyttäjät kommentoivat ja keksivät lisää:

1. Mahdollisuus tehdä asetukset kerralla kaikkiin kieliversioihin - meillä ainakin asetukset pätevät ja samat kentät on piilotettuna ja sama logotiedosto aina kaikilla kieliversioilla.

2. Mahdollisuus kopioida asetukset toisesta raportista - helpottaisi uusien varianttien tekemistä ja nopeuttaisi testausta - etenkin kun ne asetukset pitää kieliversioille tehdä erikseen.

3. Lomakemäärittelyasetusikkunan selkeyttäminen - nyt kielivalinta hautautuu välilehteen eikä useinkaan käyttäjä joka itse voisi jotain tehdä tee muutosta oikeaan kieliversioon.

Olikohan näitä muka vain kolme.

 

1VASTAUS1
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Lomakemäärittelyjen ihanuus ja kurjuus

Tuo kielijuttu on kyllä aivan totta. Ja muutkin lomakkeet voisivat toimia kaikilla määritetyillä kielillä.

Helpottaisi paljon jos määritykset voisi laittaa koskemaan kaikkia kieliversioita.