peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TiinaM
CONTRIBUTOR ***

Tulorekisteri-ilmoituspainike ei ole aktiivinen

tekijä TiinaM

Meillä on kahdella yrityksellä palkanlaskentaa. Toisella yrityksellä saimme lopulta tulorekisteri-ilmoitukset lähetettyä, mutta nyt kun oli toisen yrityksen palkanlaskennan aika, niin tulorekisteriin ilmoittaminen ei onnistu lainkaan, sillä painike ei ole aktiivinen. Mistä voisi vikaa alkaa etsiä. Auotoreportissa kummankin yrityksen tiedot näyttävät identtisiltä. Novamme on v9.8.159... emme siis ole tehneet viimeisiä päivityksiä koska ohjelma näytti toimivan toisen yrityksen osalta moitteettomasti.

4 VASTAUSTA4
TiinaM
CONTRIBUTOR ***

tekijä TiinaM

Ilmoituspainike aktioivtui, mutta ilmoitus ei lähtenyt. Tässä feedback lähetyksestä: Image1.jpg

Accepted solution
Hannele Grönfors
VISMA

tekijä Hannele Grönfors

Hei TiinaM,

Tässä tulee tarkistaa, mikä varmenteen omistajan y-tunnus on Visma.net AutoReportin asetuksissa ko. yrityksessä, ja sama y-tunnus on myös Novan Ohjaustietojen AutoReport-välilehdellä kohdassa Varmenteen omistajan y-tunnus.
Jos tilanne vaatii lisäselvittelyjä, otathan yhteyttä sovellustukeemme, sovellustuki@visma.com.

TiinaM
CONTRIBUTOR ***

tekijä TiinaM

Kyllä....ongelma on luultavasti tuossa y-tunnuksessa. Miten pitäisi toimia, kun meillä kuitenkin kahdella Novaa käyttävällä yrityksellä on palkkoja (kummallakin tietty oma y-tunnus)? Kummallekin yritykselle on haettuna oma varmenne, mutta olisiko riittänyt vain yksi, jota kumpikin yritys käyttää? Minkä yrityksen y-tunnus pitäisi laittaa Autoreportin asetuksiin?

TiinaM
CONTRIBUTOR ***

tekijä TiinaM

Ongelma taisi ratketa. Kiitos!