Minun alueeni
Apu
Marko Nieminen
CONTRIBUTOR **

Manuaalisuoritukset uudessa laskutuksessa

tekijä Marko Nieminen

Miksi uudessa laskutuksessa manuaalisuoritukset eivät kirjaudu? Kuittasin toista kymmentä laskua maksetuksi ja kuitenkin ne ovat "valmis" tilassa eikä suorituskohdassa näy suoritusta.

5 VASTAUSTA5
Marko Nieminen
CONTRIBUTOR **

tekijä Marko Nieminen

Moi ja kiitos. Eli kun laittaa kaikkiin mahdollisiin tilikohtiin oikeat tilit, kuittaantuu laskut oikein. On muutes aika leveä tuo suorituskenttä, saa varmaan jostain jotenkin säädettyä itselle sopivaksi... 

Marko Nieminen
CONTRIBUTOR **

Ja sekin ratkesi asetusten kautta poistamalla turhia sarakkeita ja tallentamalla näkymän. Ja oletustilitkin sai asetusten kautta tallennettua. Loistavaa, nyt ehkä rupeän käyttämään uutta versiota.

Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei @Marko Nieminen @LauraH @Mirja M 

Suosittelen avaamaan tilanteesta tiketin meille sovellustuki@visma.com osoitteeseen tarkkojen esimerkkien kera niin tutkitaan mistä voisi johtua. Onhan esimerkiksi Manuaalisuoritus-ikkunan asetuksissa oletustilit määriteltynä nyt? 

Viitesuorituksien osalta kannattaa myös avata tiketti jos eivät kuittaannu. Sen osalta kannattaa huomioda jos kuittaus tehdään uuden Laskutuksen kautta, että asetukset on varmasti samalla tavalla kuin vanhassakin näkymässä. Eli kannattaa ottaa vaikka kuva itselle vanhasta laskutuksesta Tiedosto > Suoritus- ikkunasta ja tarkistaa, että ne on samalla tavalla määritelty myös uuden laskutuksen puolella.

Jos ongelmat jatkuvat niin tosiaan tarkoilla lisätiedoilla ja esimerkeillä meille tiketti tutkintaan tai soitto sovellustukeemme niin katsotaan asiaa yhdessä tarkemmin!

 

-Olli, Visma Sovellustuki

LauraH
CONTRIBUTOR *

tekijä LauraH

Myöskään viitesuoritukset eivät kuittaudu vaan ovat edelleen valmis-tilassa.

Mirja M
CONTRIBUTOR *

tekijä Mirja M

Saman huomasin kun ihmettelin miksi eilen kuitatut näkyvät edelleen avoimissa.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.