Minun alueeni
Apu
Sami Soinila
VISMA

Menossa/Tulossa saldot

tekijä Sami Soinila

Visma Nova Varastokirjanpidossa Menossa/Tulossa saldot näyttävät väärin, miten korjaan tämän?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Sami Soinila
VISMA

tekijä Sami Soinila (Päivitetty ‎24-10-2018 09:15 tekijä Olli Hietala VISMA )

Menossa-saldon jäljitykseen ei ole vastaavaa lokia kuin varastosaldojen jäljitykseen. Voit kuitenkin aina pyytää ohjelmaa laskemaan menossa-, tulossa- ja tuotantosaldot uudelleen vastaamaan tämän hetken tilaus- ja tuotantokantaa. Laskenta löytyy Raportit | Varastotilanne -raportin yhteydestä. Voit valita option Laske menossa/tulossa, jolloin ohjelma laskee saldot uudelleen.

Jos käytät optiota Laske menossa/tulossa sinulla tulee olla tuotannon asetuksissa välilehdellä Ajat valittuna optiot Ehdota aloitusaikaa ja Ehdota valmistusaikaa, aikaista. Tällöin ohjelma tietää laskentaa tehdessään, mille viikolle kunkin tuotteen tuotantovaraus kuuluu.

 

Huomaa! Laske menossa/tulossa -optio tekee laskennan aina KAIKILLE tuotteille jotka löytyvät rajatusta varastopaikasta. Tuoterajauksen avulla määritellään ainoastaan, mistä tuotteista tiedot halutaan tulosteelle. Eli ainoastaan VP-rajauksella on laskennan kannalta merkitystä!

 

Huomaa! Kun laskenta on menossa, ei varastokirjauksia saa muista ohjelmista tehdä eli esimerkiksi myyntitilausten tekeminen ei ole sallittua. Ohjelma ei kuitenkaan pysty tätä estämään!

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.