Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Miksi tulorekisteri-ilmoitus näkyy lähetetyt ilmoitukset sivulla, mutta mitäänei autorepot:n sivulla

tekijä Anonymous

Lähetetyt ilmoitukset näkyvät, mutta ovat edelleen viikon jälkeenkin tilassa odottaa Tulorekisterin käsittelyä.  AutoReport:ssa ei näy mitään. Voitteko auttaa pikaisesti.

3 VASTAUSTA3
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei RitvaM,

 

Jos ilmoitukset eivät näy AutoReportissa, ne eivät ole Tulorekisterissä odottamassa. Oletko jo avannut meille tukipyynnön asiasta, jotta asiaa voidaan tutkia esim. etäyhteyden avulla?

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Varmaan aika monella muullakin on jo tiketti auki sovellutuesssa mutta kun ei niihin tule mitään vastauksia

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎03-02-2019 10:13 tekijä Olli Hietala VISMA )

Hei,

 

tikettien käsittelyssä on kyllä ruuhkaa erityisen paljon tällä hetkellä, mutta jokainen tiketti kyllä käsitellään ja niihin vastataan.

 

Monet yleisimmistä vikatilanteista on nyt kyllä jo oiennut tekemällä uusin ohjelmistopäivitys joka on Lataa materiaaleja sivulla ladattavissa (ei vaadi SQL tai workstation asennusta jos alla on jo 9.8 versio ennestään). Sen päälle sitten korjauspaketti (jos sellainen on ladattavissa) sisällä olevat tiedostot MY ja TH kansioihin. Jos erillistä korjauspakettia ei ole sivuilla niin sitten ohjelmistopäivitys paketti sisältää jo kaikki sen hetkiset päivitykset.

 

Ilmoitukset pitää korjausten ja päivitysten jälkeen lähettää uudelleen ja odottaa sitten Novaan lähetetyt ilmoitukset näkymään tulevaa palautetta. Palaute teksti kertoo mikä tieto Palkanlaskennassa on väärin esim. henkilötiedoissa tai muualla.

 

Terveisin,

Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.