Minun alueeni
Apu
Olli Hietala
VISMA

Miten AutoInvoice-palvelun käyttö lopetetaan?

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎19-05-2020 08:53 tekijä Olli Hietala VISMA )

Haluan lopettaa AutoInvoice- palvelun. Miten AutoInvoice- palvelu irtisanotaan?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎05-06-2020 09:02 tekijä Sami Soinila VISMA )

Yrityksen Autoinvoice-tilin pääkäyttäjän tulee lähettää Visma sovellustukeen tukipyyntö lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen sovellustuki@visma.com. Lähetä irtisanomispyyntö sinä päivänä, kun haluat irtisanoa palvelun. Kuittaamme sinulle, kun tili on irtisanottu. 

 

Viestissä tulisi käydä ilmi seuraavat asiat:
1. Yritys halutaan irtisanoa AutoInvoice-palvelusta ja Maventasta
2. Yrityksen nimi
3. Yrityksen y-tunnus

 

 

Huom! Viestin lähettäjän tulee olla kyseisen Autoinvoice-tilin pääkäyttäjä tai yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Jos irtisanomisilmoituksen tekee yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö, joka ei omista pääkäyttäjän oikeuksia, tarvitsemme myös yrityksen kaupparekisteriotteen.

 

Huom! Mikäli irtisanottavalla yhtiöllä on voimassaoleva laskuttajailmoitus Autoinvoicessa, tulee laskuttajailmoituksesta tehdä CHANGE tai DELETE -sanoma. Vasta, kun uusi laskuttajailmoitus on päivittynyt/päätetty, tili voidaan irtisanoa.

 

Toimenpiteet irtisanomisen jälkeen

Kun olet saanut kuittauksen irtisanomisesta, tulee lopuksi estää laskujen vastaanotto Novaan. Tämä onnistuu siten että poistatte UUID ja API avaimen Asetukset > Yritystiedot > Lisätiedot- näkymästä. 

  • Mikäli tilillä on ollut Autoinvoicen skannitili käytössä, välittää skannauspalvelu vielä 60 päivän ajan irtisanomisesta skannatut laskut ostolaskujen kierrätykseen. Tämän vuoksi laskujen noudon esto tulee tehdä vasta 60 päivän kuluttua irtisanomisesta.
  • Mikäli tilillä ei ole ollut Autoinvoicen skannitiliä käytössä, tulee toimenpide tehdä välittömästi kuittauksen saamisen jälkeen.

Jos käytössänne on myös Visma Document Center tulee Maventa (AutoInvoice)- tili poistaa Järjestelmäasetukset > AutoInvoice- näkymästä. Näin ohjelma ei automaattisesti nouda laskuja tililtänne ohjelmaan. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.