Minun alueeni
Apu
IsmoR
CONTRIBUTOR **

Myyntitilauksen numero Laskutuksen puolelle...?

tekijä IsmoR

Tervehdys,

Novan myyntitilauksen numero olisi hyvä olla selkeästi näkyvillä myös laskutuksen puolella. Yhdeksän kymmenestä asiakastiedustelusta tilaukseen liittyy kysymykseen "onko tilaus toimitettu?", viestin liitteenä on useimmiten tilausahvistuksesta napattu myyntitilauksen numero. Asian tarkistaminen laskutuksen puolelta on mielestäni helpoin ja nopein tapa, eritoten jos siellä näkyisi jossain selkeästi ko. myyntitilauksen numero.

Asiakkaan tilausnumero siellä toki on.

t. Ismo

 

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Ismo,

 

Kiitos viestistäsi.

 

Nova Laskutuksessa voi luoda Asetukset > Taulukkomäärittelyt- näkymän kautta uuden sarakkeen ja hakea sille kenttä-kohtaan arvon MTNUMERO. Sen jälkeen sarakkeessa näkyy tilauksen numero Nova Myyntitilaus-ohjelman puolelta. (Sarakkeen voi raahata haluamaansa paikkaan taulukkomäärittelyt ikkunassa)

 

Terveisin,

Olli, Visma Sovellustuki

IsmoR
CONTRIBUTOR **

tekijä IsmoR

Moi Olli,

meillä päivitettiin juuri uusi laskutus/myyntireskontra BETA versio, kuinka lisätään uudeksi sarakkeeeksi MTNUMERO, aiempi ohje ei toimi....?

kiitos

Ismo

Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei @IsmoR ,

 

Tuo ominaisuus löytyy uudesta laskutuksesta myös, mutta Mtnumero sarake täytyy hakea näkyviin laskunriveille. Taulukkomäärittelyt löytyvät uudesta laskutuksesta oikeasta ylälaidasta laskun riveiltä rattaan kuvan takaa. 

 

Lisää haluamasi sarake ja liikuta sitä listalla halutessasi ylemmäs. Sen jälkeen Tallenna nykyinen näkymä > Valitse uusi näkymäsi oletukseksi niin jatkossa sen pitäisi aueta oletuksena sinulle.

 

Tuplaklikkaamalla Mtnumeroa rivillä avaa Nova Myyntitilaus-ohjelman kuten vanhassakin versiossa.

Screenshot_136.pngScreenshot_137.png

 

Toivottavasti ohjeesta on apua! 🙂

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.