Minun alueeni
Apu
TimoNisula
CONTRIBUTOR ***

Myyntitilausten viesti -kenttä, miten laittaa tietoja jota ei haluta esim. tilausvahvistukseen

tekijä TimoNisula (Päivitetty ‎04-01-2019 12:37 tekijä TimoNisula )

Miten olette lisänneet myyntitlaukselle tietoja mitä ei haluta tulostuvan rapoteille?

Meillä on nyt myyntitilauksen viesti -kentässä lähes aina tietoja mitä halutaan tulostuvan raporteille (mm. tilausvahvistu ja läheteet), mutta olisi myös tarvi saada helposti näkyviin tietoa mikä liittyy oleellisesti myyntitilaukseen, mutta sitä ei haluta raporteille.

 

On juu olemassa ne itsemääriteltävät kentät, mutta niiden käyttö/näkyvyys ei ole samaa luokkaa kuin esim. sen viesti -kentän. Ja toki on myös mahdollista lisätä esim. jokun tagin sisään tietoa viesti -kenttää ja muokata raporttipohjia jättämään se pois. Tosin nyt olis hakusessa helppo yksinkertaina ja toimivan tapa 🙂

1 VASTAUS1
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Erinomainen kysymys ja ainakin kehitysehdotuksena toivottavasti mietitään. Meilläkin joskus kirjataan kaikenlaista viestiin minkä ei tarvitsisi. Nythän laskutuksessa voi estää viestin kopioitumisen:

"Tiedosto | Laskuta -toiminnossa myyntitilauksen viesti kopioituu laskulle. Mikäli et halua

näin tapahtuvan, laita Tilauksen viesti –kentässä tekstiin risuaitamerkki (#), ks. kuva alla.

"

Ehkä voisi ajatella että olisi ## -merkintä joka olis täysin sisäinen informaatio ja piilottaisi viestin ihan kaikista tulosteista? Raporttipohjassa siivoaminen omien viritysten avulla on toki mahdollista, mutta toki työlästä etenkin jos muuten pärjää vakiorapsapohjilla.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.