Minun alueeni
Apu
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Nova 9.8:n jälkeiset osapäivitykset

tekijä Marko Koivuniemi

Kun Nova 9.8 laajamittainen jakelu alkaa niin saattaa olla että esiin nousee bugeja jotka kosketavat vain rajatuta määriä käyttäjiä mutta voivat silti olla kriittiisiä juuri näille harvoille. Tällöin olisi ensiarvoisen tärkeää myös tiedottaa että on raportoitu tälläinen bugi joka korjataan seuraavassa osapäivityksessä. Tämän avulla voisi ne osapulet välttyä ongelmilta jotka eivät ole vielä päivitystä tehneet.

Meillä ei ole täydellistä testiympäristöä jonne voisi päivityksen ajaa ja testata kaikki mahdolliset variaatiot toiminnoista ja tuotantopalvelimen palautus aiempaan versioon on aikaa vievää puuhaa sekin.

Jos ei muuta niin ehkä me Novan käyttäjät voisimme käyttää tätä foorumia myös siihen että varoiteltaisiin että törmäsimme tällaiseen ongelmaan.?

2 VASTAUSTA2
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Marko,

 

Kiitos hyvästä ideasta. Välitin palautteen tuotehallinnan tiedoksi jotta tiedottamista voitaisiin jatkossa kehittää tältä osin. Tällä hetkellä on tiedotettu laajaa asiakaskuntaa koskevista vikatilanteista ja ohjelmistopäivtykset sivuille tuleekin nykyään listaus mukana olevista korjauksista. 

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Tämän lisäksi, voisiko niihin versiosaatteisiin saada tarkat versio numerot sovelluksesta missä ko. ongelma onko korjattu? Olisi helpompi tarkistaa että onko ko. versio jo käytössä vai ei.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.