Minun alueeni
Apu
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Nova 10.2 ja uudet bugit

tekijä Marko Koivuniemi (Päivitetty ‎10-12-2020 10:58 tekijä Marko Koivuniemi )

Minusta olisi kovin hyödyllistä jos uudesta versiosta löytyvät bugit tai ongelmat olisivat jossain näkyvillä sitä mukaan kun niitä raportoidaan. Ehkä vaikka kommenttina tähän. Joku toiselle pieni ongelma voikin olla toisella käyttäjälle kriittinen. Itse normaalisti päivitän Novan eturintamassa mutta mietin vielä kun odottelen (10. päivä menossa) vielä joko vastuumyyjän tai Visman vastausta Document Centerin siirtoon.

6 VASTAUSTA6

tekijä Katja Salminen

Hei, 

 

kiitos palautteesta. Tutkimme olisiko meidän mahdollista tiedottaa Communityssa sovellustukeen raportoiduista virheistä. 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

1) Pyöritetään pienimuotoista vähittäismyyntiä ja aktiivisia tuotenimikkeitä on vajaa 3000. Myyntitapahtumassa luetaan viivakoodilukijan muistiin hyllystä koodi ja näppäillään määrä. Tiskillä puretaan lukijasta koodit ja määrät laskutusohjelmaan. Tämä taphtuu USB-porttiin kytketyn dekooderin kautta, joka lähettää tarvittavat näppäinkomennot, jotta kursori siirtyy oikeisiin kenttiin samalla tavalla kuin jos tiedot syötettäisiin USB-porttiin kytketyltä näppikseltä.

Joku ei nyt uudessa laskutuksessa täsmää vanhaan... viivakoodikapulasta tulevat tiedot eivät ohjaudu enää oikeisiin kenttiin? Voisiko johtua ehkä kenttien automaattisesta leveydensäädöstä?

 

2) Tiukassa kilpailutilanteessa nimikeapuikkunan ja tuoterivikohtaisten tietojen hallinta on tärkeää. Nimikeapuikkunaa muutettiin jo jossain aiemmassa päivitysversiossa siten, että sen minimikoko peitti laskurivin viimeiset kentät, vaikka apuikkunaa kuinka koetti asemoida oikeaan yläkulmaan nähdäkseen esim. katteen... tätä sittemmin (antamani palautteen perusteella?) säädettiin niin, että apuikkunaa sai zoomattua matalammaksi. Nyt on taas palattu suureen nimikeapuikkunaan, joka haittaa yksittäisen rivin laskun/kuitin hallintaa (kts. kuvaruutukaappaus) - toki usemapirivisellä laskulla kenttien otsikot jäävät yhä apuikkunan taa.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Tässä muutama huomio/toive uuteen laskutus-ohjelmaan.

  • Laskutuksen sarakkeiden asettelu (on tallennettu nimellä) ei säily käyttäjällä eikä edes eri laskuilla. Asetukset nollautuvat joka laskuvälilehdelle.
  • Manuaalilaskutukseen monen laskun hakutoiminto sekä suorituspäivän sekä tilin muokkaus massana kaikille haetuille laskuille.
  • Listanäkymään listattujen laskujen kokkonaissumma näkyviin
  • Myyntilaskut laskutavalla "perinteinen" eivät lähde Maventaan postitukseen niinkuin ennen vanhalla Tulosta->verkkolasku-toiminnolla, vaan tulostuvat paperisena omaan printteriini.
umaunu
CONTRIBUTOR ***

tekijä umaunu

Hei, tähän on ratkaisu se, että valitset lähetystavaksi verkkolaskun. Silloin Maventa käy läpi eri vaihtoehdot alkaen verkkolaskuosoitteesta. Jos sitä ei löydy, Maventa tsekkaa, onko oletussähköpostia. Jos ei ole, lähtee lasku Maventan kautta perinteisenä.

Ulla-Maija Maunu

tekijä Katja Salminen

Hei, 

 

keräämme uuteen Laskutukseen liittyviä palautteita ja kehitysideoita laskutuksen Anna palautetta painikkeen kautta. 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Näkevätkö käyttäjät "Anna palautetta" painikkeen kautta tehdyt kehitysideat jostakin?

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.