Minun alueeni
Apu
umaunu
CONTRIBUTOR ***

Tarjouspyynnön lisääminen tarjoukseen Novassa

tekijä umaunu

Miten hallinnoitte tarjouspyyntöjä? Me mielellämme tallentaisimme tarjouspyynnön tarjouksen liitteeksi Novaan, mutta en ole löytänyt toiminnallisuutta, miten tämä onnistuisiko.

 

Onko joku muu toiminut näin? Ja jos on, niin miten sen Novassa teette?

Ulla-Maija Maunu
6 VASTAUSTA6
umaunu
CONTRIBUTOR ***

tekijä umaunu

Kiitos vastauksesta.

Tutkimme tätä vaihtoehtoa vielä.

 

 

Ulla-Maija Maunu
Sami Soinila
VISMA

tekijä Sami Soinila

Moi,

 

Tarjouksen voi tulostaa ruutuun ja sieltä Exportata se koneelle johonkin kansioon. Ja sitten kun tarjous käännetään Tilaukseksi niin lisää tuon tarjouksen tilaukselle Näytä -> Linkit ja kun tilaus toimitetaan/laskutetaan niin laskuta ikkunassa valitaan optio Siirrä linkit laskulle, jolloin menee laskun Näytä -> Linkit ikkunaan ja kun lasku laitetaa Autoinvoicen kautta ja on valittuna optio Lisää laskulla olevat linkit liitteeksi (Laskuta ikkunan kautta kun ´laskuttaa) niin menee myös vastaanottajalle.

umaunu
CONTRIBUTOR ***

tekijä umaunu

Hei, en tarkoittanut, että tarjous pitäisi siirtää laskun liitteeksi. Ajatus oli, että kun tulee tarjouspyyntö, niin joku henkilö joko saa sen omaan sähköpostiinsa tai alkaa hoitaa sitä. Jos jostain syystä jonkun muun pitää jatkaa tarjouksen tekemistä ao. henkilön poissa ollessa, olisi järjestelmästä helposti nähtävissä, minkälainen pyyntö on ollut, jotta tarjouksen tekoa olisi helpompi jatkaa. Eli tarve on liitetiedoston lisääminen tarjoukseen ei laskuun. Ja sisäiseen hyödyntämiseen, ei asiakkaalle.

 

Ulla-Maija Maunu
Sami Soinila
VISMA

tekijä Sami Soinila

Moi,

 

Okei, sitten ei ole oikein muuta kuin jos kyseisen tarjouksen teko olisi jo aloitettu eli tehty tarjous Novaan niin sitten jos se tarjous olisi jo Näytä -> Linkit lisättynä. Mutta jos tarjousta ei ole vielä tehty, sitten ei ole paikka Novassa mihin sen voi laittaa.

umaunu
CONTRIBUTOR ***

tekijä umaunu

Ilmaisen nyt itseäni varmaan kovin huonosti. Kyllä Novassa on tarjous tai sen aihio. Olisi hienoa, jos Novassa voisi yhtä näppärästi kuin Document Centerissä lisätä liitteen osaksi tarjousta.  Voisiko tämän laittaa kehitysideaksi?

Ulla-Maija Maunu
Accepted solution
Sami Soinila
VISMA

tekijä Sami Soinila (Päivitetty ‎11-08-2020 13:15 tekijä Sami Soinila VISMA )

Moi,

 

Tarjouksen Näytä valikosta Linkitkö ei riitä? tuo on kelluva ikkuna ja siihen voi liittää tiedostosta liitteen raahaamalla. Toki se polku mistä se siihen raahataan pitää olla esim verkkolevy joka löytyy kaikilta.

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.