Minun alueeni
Apu
TiinaM
CONTRIBUTOR ***

Nova 9.8 Ostoreskontra

tekijä TiinaM

9.8 päivityksen jälkeen ostoreskontrassa ei pysty kuittaamaan maksettuja laskuja.

Heitti herjan:

Ohjelma: OS (v.9.8.138)

Moduli: GetRecordset

Tarkennus: SELECT *FROM MAKSU WHERE era=

Virhetilanne: -2147217900

Selitys: Incorrect syntax near '='.

6 VASTAUSTA6
Accepted solution
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei!

Kun sait virheilmoituksen, olitko valinnut jonkun maksuerän listalta ennen OK-painikkeen painamista? Saamasi virhetilanne kuulostaa siltä, mihin olemme julkaisseet korjauksen välipäivityksestä: https://community.visma.com/t5/Visma-Nova-uutiset/Visma-Nova-9-8-paivityspaketti-19-12-2018-julkaist....

 

Pysyvä ratkaisu on päivittää välipäivitys, kiertotienä maksuerä täytyy valita ensin listalta.

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Huikin nyt vieraisiin pöytiin mutta kun olin toisen käyttäjän koneella jossa on Windows 10:n versio 1803 niin sain saman virheen samassa kohtaa Ostoreskontra/Tulosta/Maksuerä:

 

Ohjelma
OS (v9.8.150)

Moduli
clsTulostusN9

Tarkenne
ChangeServerAndDatabase

Käyttäjä
USERNAME

Virhetilanne
-2147189176

Selitys
Logon failed.

 

Mutta kun tein saman toiminnon omalla koneellani (Windows 10 ver 1809) en saanut virheilmoitusta. Saattaa siis olla kyse Windows-bugista. Testasin myös kolmannella koneella jossa Windows 7 ja siinäkin toimi moitteettomasti.

Riitta1
CONTRIBUTOR *

tekijä Riitta1

Hei,

Meillä päivitettiin 9.8 versio eilen. Tänään menin kuittaamaan maksuerän, kuittaus kyllä onnistuu, muuttuu suoritettu tilaan mutta en pysty tulostamaan siitä tositetta. Menen tulostus -> maksuerä->annan eränumeron ja ok, saan virheilmoituksen "VIRHETILANNE 2147189176". Millähän tämä korjataan?

 

 

 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei Riitta,

 

Tuo virhetilanne kuulostaa siltä, että yritykseen ei olisi ajettu SQL scriptejä, jotka ohjelman päivityksen tekijä ajaa päivityksen yhteydessä. Jos se ei auta, nopein tapa ratkaista asia on ottaa meidän sovellustukeen yhteyttä, siellä voidaan tarvittaessa tiedostojen/etäyhteyden kanssa ratkaista ongelma:

02 724 8830 (ylläpitoasiakkaat)

0600 1 3330 (ei ylläpitoa)

sovellustuki@visma.com

Riitta1
CONTRIBUTOR *

tekijä Riitta1

Hei,

Kiitos vastauksesta.

Skriptit on ajettu. Liitteenä logi.

JK-Center tekee päivitykset ja sieltä Aron Juha oli juuri etäyhteydellä minun koneella ja tutki asiaa mutta hän ei kyllä keksinyt mistä voi johtua että vaan tuo yksi raportti on sellainen mikä aiheuttaa virhetilanteen.

 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei Riitta,

Kiitos lisätiedoista. Tässä tapauksessa nopein tapa päästä olisi ottaa yhteys meidän tukeen - ilman etäyhteyttä/tietokannan tarkempaa tutkimista syyn löytäminen on hankalaa. Voisitko avata meille tukipyynnön?

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.