peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CHAMPION ***

Nova 9.8:n jälkeiset osapäivitykset

Kun Nova 9.8 laajamittainen jakelu alkaa niin saattaa olla että esiin nousee bugeja jotka kosketavat vain rajatuta määriä käyttäjiä mutta voivat silti olla kriittiisiä juuri näille harvoille. Tällöin olisi ensiarvoisen tärkeää myös tiedottaa että on raportoitu tälläinen bugi joka korjataan seuraavassa osapäivityksessä. Tämän avulla voisi ne osapulet välttyä ongelmilta jotka eivät ole vielä päivitystä tehneet.

Meillä ei ole täydellistä testiympäristöä jonne voisi päivityksen ajaa ja testata kaikki mahdolliset variaatiot toiminnoista ja tuotantopalvelimen palautus aiempaan versioon on aikaa vievää puuhaa sekin.

Jos ei muuta niin ehkä me Novan käyttäjät voisimme käyttää tätä foorumia myös siihen että varoiteltaisiin että törmäsimme tällaiseen ongelmaan.?

2VASTAUSTA2
Highlighted

Vastaus: Nova 9.8:n jälkeiset osapäivitykset

Hei Marko,

 

Kiitos hyvästä ideasta. Välitin palautteen tuotehallinnan tiedoksi jotta tiedottamista voitaisiin jatkossa kehittää tältä osin. Tällä hetkellä on tiedotettu laajaa asiakaskuntaa koskevista vikatilanteista ja ohjelmistopäivtykset sivuille tuleekin nykyään listaus mukana olevista korjauksista. 

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Nova 9.8:n jälkeiset osapäivitykset

Tämän lisäksi, voisiko niihin versiosaatteisiin saada tarkat versio numerot sovelluksesta missä ko. ongelma onko korjattu? Olisi helpompi tarkistaa että onko ko. versio jo käytössä vai ei.